Ροναλντίνιο: Προσπάθησαν οι παίκτες του Survivor, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το μεγάλο έπαθλο

Υποκλίθηκαν στο ταλέντο του Βραζιλιάνου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ροναλντίνιο: Προσπάθησαν οι παίκτες του Survivor, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το μεγάλο έπαθλο

Αναμφισβήτητα η είσοδος του Ροναλντίνιο μονοπώλησε τις συζητήσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου μπήκε στο παιχνίδι και έφερε πανικό, με τους παίκτες να τον υποδέχονται με συνθήματα και αστεία, πριν πάρουν θέση κυρίως ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Γιώργος Γκιουλέκας απέναντι σε εκείνον και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Κάτι ήξερε ο Τούρκος παραγωγός που έταξε... τον ουρανό με τα άστρα στους παίκτες του Survivor στην περίπτωση που κατάφερναν να κερδίσουν τον μεταξύ τους αγώνα ποδοβόλεϊ, αφού μπορεί να προσπάθησαν, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως ο Ροναλντίνιο ήταν πιο έμπειρος στο συγκεκριμένο άθλημα, «μίλησε» με την μπάλα, και έκλεισε το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Μάγεψε ο Ροναλντίνιο

Στο τέλος μάλιστα, έχοντας καταλάβει κι εκείνοι πως θα τελειώσει το παιχνίδι μπήκαν τέσσερις στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να φέρουν τον πολυπόθητο πόντο. Στα highlights του παιχνιδιού ήταν η στιγμή που ο Ροναλντίνιο σήκωσε το πόδι στο 1.80μ, προκειμένου να φέρει τον πόντο, καθώς και το χειροκρότημα που έδωσε στον Σάββα Γκέντσογλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τελικά υπήρχε έπαθλο για τους παίκτες του Survivor

«Ήταν ένα μάθημα ότι αν θέλετε πάρα πολλά, δεν θα πάρετε ούτε τα λίγα» είπε με χιούμορ ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που δεν τους έδωσε το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι ακόμα, αλλά τελικά οι παίκτες δεν έφυγαν με άδεια χέρια. Λίγη ώρα αργότερα τους περίμενε ένα λουκούλλειο γεύμα με ψητό κοτόπουλο, πατάτες και τσιζκέικ μεταξύ άλλων. Οι παίκτες ήπιαν στην υγειά του Ροναλντίνιο και του Τούρκου παραγωγού.