Survivor 2024: Με χαμόγελο δέχτηκε την υποψηφιότητά της (26/2) – Μεγάλη η διαφορά στις ψήφους

«Είναι disadvantage να μπαίνεις στη μέση του παιχνιδιού...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Με χαμόγελο δέχτηκε την υποψηφιότητά της (26/2) – Μεγάλη η διαφορά στις ψήφους

Με το μυαλό τους ακόμα να βρίσκεται στην αναμέτρηση με τον Ροναλντίνιο, που κατέληξε σε ήττα με 3-0 σετ στο ποδοβόλεϊ, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Οι Διάσημοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας, με την ψυχολογία τους να είναι εμφανώς πεσμένη στο εν λόγω συμβούλιο.

Ο Τζέιμς Καφετζής αρχικά θέλησε να τρολάρει τον Αλέξη Παππά, λέγοντας ότι θα βγει υποψήφιος, στη συνέχεια ωστόσο έκανε μία πιο εύστοχη παρατήρηση, ότι οι Κόκκινοι θα στραφούν σε γυναίκα, και τη Μαρία Αντωνά συγκεκριμένα. Αυτό έφερε αντιδράσεις από την πλευρά της αντίπαλης ομάδας, με την Ασημίνα να αφήνει αιχμές για εμμονές. Ο «πρίγκιπας» απάντησε με επική ατάκα: «Το πρόβλημά μου με τις γυναίκες είναι ότι μου αρέσουν περισσότερο απ' ό,τι θα 'πρεπε», ανταποδίδοντας τα πυρά στην παίκτρια των Διασήμων.

Γυναίκα η πρώτη υποψήφια στο Survivor

Παρόλα αυτά δικαιώθηκε, καθώς η Μαρία Αντωνά ήταν μία από τις δύο παίκτριες που συγκέντρωσαν ψήφους, αλλά ως επί το πλείστον άλλη επέλεξαν για προτεινόμενη οι Κόκκινοι. Με μεγάλη διαφορά, υποψήφια για αποχώρηση βγήκε η Έλενα Αμανατίδου, που χαμογέλασε όταν της ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, και δήλωσε: «Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Το ήξερα ότι είναι disadvantage να μπαίνεις στη μέση του παιχνιδιού γιατί δεν προλαβαίνεις να βρεις τα πατήματά σου. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν έχω φέρει τόσες πολλές νίκες, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ματσάρομαι με αρκετά δυνατές παίκτριες... Δεν σκέφτομαι ατομικά, και δεν με ενοχλεί που χάνω», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια των Κόκκινων.

Έλενα Αμανατίδου

Το βιογραφικό της πρώτης υποψήφιας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ. Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γυμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της.... Η πιο ακραία απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της είναι η άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο! Έρχεται για να δοκιμάσει τα όρια της, να τα ξεπεράσει και στο τέλος να κατακτήσει το έπαθλο.