Survivor spoiler 27/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Διάσημοι ή μαχητές ξανά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 27/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Η 8η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ κοντεύει να ολοκληρωθεί κι έχουμε ήδη μετρήσει 2 νίκες υπέρ των μαχητών. Μπορεί οι Κόκκινοι να ενισχύθηκαν με νέο αίμα αφού δυο δυνατοί παίκτες τους είναι εκτός λόγω τραυματισμού (Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σάββας Γκέντσογλου) αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν αρκεί για να πάρουν μια νίκη, τουλάχιστον μέχρι στιγμής..

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τους Κόκκινους να χάνουν ξανά από τους Μπλε και να ψηφίζουν το αναμενόμενο, όπως σας είχαμε πει από πολύ νωρίς το πρωί κι εμείς εδώ στο Youweekly.gr, την Μαρία Αντωνά αφού η μόνη τους γυναικεία επιλογή μετά από αυτής ήταν και είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Τι σημαίνει αυτό; Όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός μετά την ψήφιση και της Αντωνά, αν οι Κόκκινοι χάσουν και την τρίτη ασυλία - την σημερινή - η Κατερίνα Δαλάκα θα βγει υποψήφια! Θα την χάσουν;

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor

Τα πράγματα όπως είδαμε και στο trailer δεν είναι καθόλου καλά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου καθώς και οι δυο ομάδες είναι στα κόκκινα. Οι μπλε, ωστόσο, μπορεί να έχουν νεύρα αλλά έχουν πεισμώσει να πάρουν και τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας και να αποδεκατίσουν τους Κόκκινους πράγμα το οποίο και θα γίνει αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr απόψε την τρίτη ασυλία θα την πάρουν ξανά οι Μπλε ρίχνοντας στον τάκο ξανά το... αναμενόμενο! (δείτε εδώ ποιος βγαίνει υποψήφιος)