Masterchef 8 (27/2): Έκλαιγαν όλοι στον εξώστη - Η ιστορική αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής

Το ατύχημα που προηγήθηκε στο πλατό του Star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (27/2): Έκλαιγαν όλοι στον εξώστη - Η ιστορική αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής

Ένα πολυτάραχο επεισόδιο ήταν αυτό, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 27/2 στο Masterchef με τις ανατροπές, τα ατυχήματα αλλά και τις συγκινήσεις να μη λείπουν από το πλατό του διαγωνισμού (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει το πρόγραμμα σε νούμερα τηλεθέασης).

Αρχικά, κατά τη διαδικασία της σημερινής δοκιμασίας των 10 υποψήφιων προς αποχώρηση παικτών είδαμε τον Λευτέρη να προκαλεί κατάλαθος ένα ατυχές περιστατικό, αφού στη σακούλα ζαχαροπλαστικής είχε τοποθετήσει πουρέ, ο οποίος εκτοξεύθηκε στο κεφάλι του Πάνου.

To ατύχημα του Λευτέρη στο σημερινό 27/2 επεισόδιο του Masterchef

«Συγγνώμη Πάνο, τρύπησε η σακούλα», είπε αρχικά ο Λευτέρης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτάει: «Τι έβαλες μέσα; Μπαρούτι;».

Ο παίκτης που αποχώρησε με δάκρυα 27/2 από το παιχνίδι

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα προς το τέλος του επεισοδίου, ακολούθησε η ανακοίνωση του παίκτη, που αποχωρεί από το Masterchef. O Θάνος και ο Χρήστος ήταν εκείνοι, που είχαν τα χειρότερα πιάτα και εν τέλει με δάκρυα στα μάτια έφυγε ο Θάνος.

«Ήταν μια άτυχη στιγμή πραγματικά. Αν είχαν κυλήσει κάπως αλλιώς τα πράγματα, αν δεν είχα πέσει στη μαύρη εβδομάδα....Σεφ τι να πρωτοπώ τρομερό ταξίδι, αλλά σύντομο. Με φανταζόμουν πολύ πιο μετά στον διαγωνισμό. Το τεστ δημιουργικότητας ήταν μια τρικλοποδιά που έβρισκα συνέχεια μπροστά μου. Ήλπιζα πάρα πολύ σε ένα πιάτο αντιγραφής. Σίγουρα έχω γνωρίσει πάρα πολλά άτομα εδώ μέσα. Θα μου λείψουν οι στιγμές με την παρέα στο γραφείο, ο χαβαλές, συμβουλές από πολλά παιδιά...», είπε δακρύζοντας ο Θάνος.