Survivor 27/2: ''Μπαρούτι'' οι κόκκινοι με την στάση των μπλε - Αποχώρησαν έξαλλοι από το συμβούλιο του νησιού

«Όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας ξανά».

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 27/2: ''Μπαρούτι'' οι κόκκινοι με την στάση των μπλε - Αποχώρησαν έξαλλοι από το συμβούλιο του νησιού

Οι ισορροπίες στις δύο ομάδες του Survivor είναι διαταραγμένες, ωστόσο το αποκορύφωμα μπλε και κόκκινοι το έζησαν το βράδυ της Τρίτης 27/2 κατά τη διάρκεια των μεταξύ τους συζητήσεων στο συμβούλιο του νησιού.

Σε αντιπαράθεση ήρθαν και πάλι η Ασημίνα και ο Τζέιμς, καθώς η πρώτη είναι πιεσμένη ψυχολογικά λόγω του τραυματισμού της. Από την άλλη ο Καφετζής εξακολουθεί να είναι καυστικός απέναντι της κάτι, που εξοργίζει τη Χατζηανδρέου.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 27/2: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Αυτός βγαίνει υποψήφιος απόψε

Νωρίτερα μάλιστα ο Γιώργος από τους μαχητές αποκάλεσε την Ασημίνα ως ''στρατηγική διάνοια'' κάτι που την έθιξε φανερά, αφού είχε ειρωνική χροιά. Στη συνέχεια του συμβουλίου και ενώ η Ασημίνα είχε πιεστεί είδαμε τους μπλε να γελάνε και να έχουν ύφος στο πρόσωπό της. Τότε μάλιστα ήταν η κορυφαία στιγμή, που ένας ένας οι διάσημοι σηκώθηκαν και αποχώρησαν από το συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας με τη στάση των μπλε.

Ο λόγος που αποχώρησαν οι διάσημοι από το σημερινό 27/2 συμβούλιο του Survivor

«Εγώ και το πρωί είπα, ότι προσπάθησα να αστειευτώ μιλώντας για την Ασημίνα και μετά κατάλαβα, όπως είπε και η ίδια, ότι το πήρε ειρωνικά και για αυτό ζήτησα και συγγνώμη. Είναι και τραυματισμένη και καταλαβαίνω, ότι είναι αρκετά πιεσμένη και ψυχολογικά, οπότε δεν ήθελα να την σπρώξω...να το κάνω πιο δύσκολο...», είπε γελώντας ο Γιώργος και συνέχισε: «Θα της ήταν πιο δύσκολο, με συγχωρείς...τι να πω».

«Πάμε, πάμε», ακούστηκε από την ομάδα των κόκκινων με την Κατερίνα Δαλάκα να τονίζει: «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας ξανά».

Ο τρόμος νωρίτερα με το καρούμπαλο της Δώρας

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν νωρίτερα οι τηλεθεατές του Survivor παρακολουθώντας τον τραυματισμό της Δώρας, καθώς διαγωνιζόταν ενάντια της Έλενας Αμανατίδου.

Η εικόνα της παίκτριας μετά τη σύγκρουση με την Αμανατίδου προκάλεσε μεγάλη ανησυχία. Όπως ήταν φυσικό ο αγώνας διεκόπη με τους μαχητές και τους διάσημους να παρακολουθούν έντρομοι της εξελίξεις.

Πολύ γρήγορα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός της παραγωγής, που εξέτασε σε πρώτη φάση τη Δώρα, καθώς δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο καρούμπαλο στο κούτελό της.

Αφού λοιπόν έγιναν τα απαραίτητα τεστ του γιατρού ανακοινώθηκε, πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τη Δώρα και πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Στη συνέχεια εξετάστηκε η Αμανατίδου, η οποία και εκείνη δεν αντιμετώπιζε κανέναν σοβαρό τραυματισμό.