Survivor 27/2: Ανατροπή! Αυτή είναι η 3η και η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Θα αγωνιστούν με Αντωνά και Αμανατίδου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 27/2: Ανατροπή! Αυτή είναι η 3η και η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Φαίνεται εκ του αποτελέσματος πως η εβδομάδα αυτή δεν ήταν η καλύτερη για την ομάδα των διάσημων στο Survivor, αφού έχασαν σερί τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας. Και σήμερα 27/2 οι μαχητές ήταν οι νικητές του στίβου μάχης.

Αυτόματα λοιπόν η μοναδική γυναίκα, που μπορούσε να αγωνιστεί από την ομάδα των διάσημων ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ορίστηκε όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Youweekly.gr ως τρίτη υποψήφια μαζί με την Αμανατίδου και την Αντώνα.

Οι δύο νέες υποψήφιες προς αποχώρηση 27/2 στο Survivor

Έλα όμως που η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε και MVP παίκτρια, επομένως είχε τη δυνατότητα να βγάλει στον τάκο και μία μαχήτρια. Στο τέλος του επεισοδίου λοιπόν, η Δαλάκα ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως 4η προτεινόμενη προς αποχώρηση θα είναι η Χρύσα.

Νωρίτερα οι διάσημοι αποχώρησαν εκνευρισμένοι από το συμβούλιο

Νωρίτερα λοιπόν, ήρθαν σε αντιπαράθεση πάλι η Ασημίνα και ο Τζέιμς, καθώς η πρώτη είναι πιεσμένη ψυχολογικά λόγω του τραυματισμού της. Από την άλλη ο Καφετζής εξακολουθεί να είναι καυστικός απέναντι της κάτι, που εξοργίζει τη Χατζηανδρέου.

Νωρίτερα μάλιστα ο Γιώργος από τους μαχητές αποκάλεσε την Ασημίνα ως ''στρατηγική διάνοια'' κάτι που την έθιξε φανερά, αφού είχε ειρωνική χροιά. Στη συνέχεια του συμβουλίου και ενώ η Ασημίνα είχε πιεστεί είδαμε τους μπλε να γελάνε και να έχουν ύφος στο πρόσωπό της. Τότε μάλιστα ήταν η κορυφαία στιγμή, που ένας ένας οι διάσημοι σηκώθηκαν και αποχώρησαν από το συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας με τη στάση των μπλε.

«Εγώ και το πρωί είπα, ότι προσπάθησα να αστειευτώ μιλώντας για την Ασημίνα και μετά κατάλαβα, όπως είπε και η ίδια, ότι το πήρε ειρωνικά και για αυτό ζήτησα και συγγνώμη. Είναι και τραυματισμένη και καταλαβαίνω, ότι είναι αρκετά πιεσμένη και ψυχολογικά, οπότε δεν ήθελα να την σπρώξω...να το κάνω πιο δύσκολο...», είπε γελώντας ο Γιώργος και συνέχισε: «Θα της ήταν πιο δύσκολο, με συγχωρείς...τι να πω».

«Πάμε, πάμε», ακούστηκε από την ομάδα των κόκκινων με την Κατερίνα Δαλάκα να τονίζει: «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας ξανά».