Survivor spoiler 28/2: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Μαχητές ή Διάσημοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 28/2: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Τετάρτη 28/2 σήμερα και αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο και πιο κρίσιμο επεισόδιο της εβδομάδας για το Survivor, καθώς προς το τέλος της βραδιάς θα δούμε τον αγώνα από τον οποίο θα κριθεί η αποχώρηση.

Νωρίτερα όμως διάσημοι και μαχητές θα αγωνιστούν για έναν εξίσου πολύ σημαντικό αγώνα, αυτόν του επάθλου επικοινωνίας! Ξέρουμε πολύ καλά από όλους τους κύκλους του Survivor, πως το συγκεκριμένο έπαθλο είναι ίσως και πιο σημαντικό από αυτό του φαγητού.

Δείτε επίσης: Survivor - αποκλειστικό: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανακοίνωσε στην παραγωγή πως αποχωρεί μετά τα χθεσινά

Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα 28/2 το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor

Πάμε λοιπόν να μιλήσουμε για την ομάδα που θα κερδίσει απόψε! Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως από την Κυριακή 25/2 μέχρι και εχθές 27/2 οι μαχητές ήταν άχαστοι μην αφήνοντας νίκη για νίκη στους διάσημους.

Θα συνεχιστούν άραγε και σήμερα τα σερί νικών; Εδώ είμαστε εμείς από το Youweekly.gr για να σας μεταφέρουμε αποκλειστικά την πληροφορία σχετικά με την ομάδα που θα καθίσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της παραγωγής απολαμβάνοντας ένα είδους επικοινωνίας με την Ελλάδα. Το λες λοιπόν και ανατροπή, αφού σήμερα οι κόκκινοι θα βάλουν τα δυνατά τους και θα πάρουν τη νίκη!

Survivor spoiler 28/2 - Ποια ομάδα κερδίζει

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Μετά τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας και προς το τέλος του επεισοδίου οι 4 κοπέλες - Έλενα Αμανατίδου, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα Χατζηγεωργίου - θα βρεθούν ξανά στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι τους και η παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι σίγουρη. Άλλωστε βγήκε και MVP. Σχετικά εύκολα θα κερδίσει και η Μαρία Αντωνά, καθώς όπως έχει αποδείξει είναι καλή στους στόχους.

Ο αγώνας λοιπόν θα είναι ανάμεσα σε Χρύσα και Άννα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας η Αμανατίδου είναι εκείνη που θα χάσει όλες τις ζωές της και τελικά θα αποχωρήσει από το Survivor.

Έλενα Αμανατίδου

H Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ.

Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γυμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της.... Η πιο ακραία απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της είναι η άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο! Έρχεται για να δοκιμάσει τα όρια της, να τα ξεπεράσει και στο τέλος να κατακτήσει το έπαθλο.