My style rocks 28/2: Η νικήτρια της εβδομάδας, η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση και η ανατρεπτική απόφαση των κριτών

Τα πάνω κάτω στο σημερινό Gala

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks 28/2: Η νικήτρια της εβδομάδας, η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση και η ανατρεπτική απόφαση των κριτών

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο προβλήθηκε την Τετάρτη 28/2 στο My style rocks με τις εκπλήξεις, τις συγκινήσεις και φυσικά τα ευχάριστα νέα να μην λείπουν από όλη της διάρκεια του σημερινού Gala.

Δείτε επίσης: My style rocks 26/2: «Με ρωτάνε οι φίλοι μου! Είναι γκέι;» - Πασίγνωστος ηθοποιός ''μπήκε'' στο μάτι του Λάκη Γαβαλά

Σε πρώτη φάση, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως με βάση την βαθμολογία για αυτή την εβδομάδα νικήτρια αναδείχθηκε η Ζέτα, κερδίζοντας έτσι 2.500 ευρώ.

Η νικήτρια της εβδομάδας 28/2 στο My style rocks

Η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς

Στη συνέχεια του επεισοδίου ακολούθησε το κομμάτι της αποχώρησης, ωστόσο τα κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπα με αποφάσεις και ανακοινώσεις, που δεν περίμεναν. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν στη δύσκολη θέση να δηλώσει στις διαγωνιζόμενες, πως η Αμίνα Χακίμ αποχωρεί οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.

Αφού λοιπόν έγινε γνωστό, πως το My style rocks συνεχίζεται χωρίς την Αμίνα, στη συνέχεια οι κριτές θα έπρεπε να αποφασίσουν μεταξύ της Φωτεινής και της Ηρούς ποια ολοκληρώνει την πορεία της στο παιχνίδι.

Δεδομένης της οικειοθελούς αποχώρησης αποφασίστηκε εν τέλει να μη φύγει ούτε η Φωτεινή αλλά ούτε και η Ηρώ, καθώς οι κριτές διαφωνούσαν μεταξύ τους.