Survivor 28/2: Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε

Δαλάκα, Αντωνά, Αμανατίδου ή Χατζηγεωργίου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 28/2: Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε

Ένας πολλά υποσχόμενος αγώνας εξελίχθηκε σήμερα 28/2 το βράδυ στο Survivor με τρεις γυναίκες από τους διάσημους και μια από τους μαχητές να διεκδικούν με νύχια και με δόντια την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαρία Αντωνά, η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν οι 4 υποψήφιες προς αποχώρηση. Οι αγώνες, που παρακολουθήσαμε ήταν πολύ έντονοι με τη Δαλάκα να εξασφαλίζει πρώτη την παραμονή της στο Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor: «Άτιμη! Στην πυρά γρήγορα» - Ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στο twitter με τη στρατηγική της Δαλάκα κατά της Χρύσας

Η παίκτρια που αποχώρησε σήμερα 28/2 από το Survivor

Στη συνέχεια, με κομμένη την ανάσα κατάφερε να ξεχωρίσει η Μαρία Αντωνά και εν τέλει η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στην Αμανατίδου και στη Χρύσα. Μπορεί λοιπόν να έκανε τα αδύνατα δυνατά, αλλά όπως είχαμε πει εδώ στο Youweekly.gr η Έλενα Αμανατίδου αποχώρησε απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Λίγα λόγια για την Έλενα Αμανατίδου

H Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ.

Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γυμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της.... Η πιο ακραία απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της είναι η άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο!

Έλενα Αμανατίδου