Survivor spoiler: Τα χρήματα που πήρε η Έλενα Αμανατίδου μετά την αποχώρηση της

Κρίμα η κούραση της δηλαδή...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Τα χρήματα που πήρε η Έλενα Αμανατίδου μετά την αποχώρηση της

Η Έλενα Αμανατίδου αποχώρησε από το χθεσινό 28/2 επεισόδιο του Survivor. Η παίκτρια των Κόκκινων έχασε από την Χρύσα Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα να χάσει και τη θέση της στο παιχνίδι. Η αντίδραση της τους "τσάκισε" όλους καθώς δεν σταμάτησε να κλαίει από την συγκίνηση της.

«Εγώ ήθελα να παραμείνω. Δεν πρόλαβα να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει. Θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα το στόχο που ήθελα. Τώρα νομίζω έβρισκα τα πατήματα μου και μπορούσα να δώσω και άλλο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα», ήταν τα λόγια της μετά την ήττα της στο αγώνισμα ενώ τα δάκρυα της ήταν γεμάτα δάκρυα.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που πήρε στα χέρια της τη δάδα και αποχώρησε από το χώρο του γυρίσματος με τα μάτια της να είναι κόκκινα από το κλάμα.

Πόσα χρήματα πήρε η Έλενα Αμανατίδου από το Survivor

Η Έλενα Αμαντίδου ήταν από τις παίκτριες που κρατούσαν πιο χαμηλό προφίλ και δεν έμπλεκε σε εντάσεις που μπορεί να σημειωνόντουσαν. Βέβαια, δεν πρόλαβε και πολύ να βγάλει προς τα έξω τον πραγματικό της εαυτό, καθώς έμεινε στο παιχνίδι μόνο 3 εβδομάδες.

Η Έλενα λοιπόν λάμβανε κάθε εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι 1.000 ευρώ όπως δηλαδή όλοι οι Μαχητές (εκτός Τζέιμς και Σταυρούλας) καθώς δεν είναι γνωστό πρόσωπο. Άρα λοιπόν συγκέντρωσε 3.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Αμανατίδου λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Έλενα Αμανατίδου

H Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ.

Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γυμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της....