Masterchef 8 highlights 1/3: Κλάματα, γκρίνια & οι πρώτες κλίκες - Ανατροπή με τον παίκτη που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 highlights 1/3: Κλάματα, γκρίνια & οι πρώτες κλίκες - Ανατροπή με τον παίκτη που αποχώρησε

Ημέρα δοκιμασίας αποχώρησης ήταν η χθεσινή1/3 για το Masterchef με τους τρεις κριτές να αξιολογούν την προσπάθεια της Γεωργίας, του Χρήστου και του Σταμάτη. Για κάποιους το πρόσωπο που θα άφηνε για πάντα ήταν προβλεπόμενο ωστόσο, είδαμε να συμβαίνουν πολλά στους μαγειρικούς πάγκους.

Δείτε επίσης: «Είναι πολύ άσχημο να μη σε θέλει κανένας...» - Η Γεωργία ''έσπασε'' στους κριτές με την εξομολόγησή της

Όλα όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 1/3 στο Masterchef 8

Πυρ και μανία μπροστά στην κάμερα του STAR κατά της Χριστίνας

Ένα πρόσωπο είναι σίγουρο, όμως, πως έχει απασχολήσει περισσότερο από ποτέ τους τηλεθεατές. Ο λόγος για την Γεωργία.

Σε κάθε επεισόδιο το όνομά της σχολιάζεται από πολλούς παίκτες, ενώ και η ίδια έχει ξεσπάσει πολλές φορές σε κλάματα, αλλά και κατά των συμπαικτών της, με αποτέλεσμα να είναι απομονωμένη από τους υπόλοιπους και το κοινό να την έχει "στην μπούκα".

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο της Παρασκευής 1 Μαρτίου, η συγκεκριμένη έγινε για άλλη μία φορά έξαλλη μπροστά στην κάμερα του STAR, εκφράζοντας τον θυμό της για την Χριστίνα, κατηγορώντας την πως την κρίνει και την χλευάζει διαρκώς.

«Μίλησα με κάποια παιδιά, ήταν και ο Άνχελ εκεί που απλά άκουγε. Ξέσπασα και είπα όλα αυτά για τη Χριστίνα, για τον τρόπο που κινείται μέσα στο σπίτι και την συμπεριφορά της απέναντί μου, που δεν είναι νορμάλ. Για το ότι κρίνει τα πάντα, από το τι εσώρουχο έχω αγοράσει κι αν είναι φθηνό ή ακριβό, μέχρι το αν θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, πράγματα που δεν την αφορούν. Ξέσπασα και τα είπα γενικώς, ότι δεν μπορώ να πλησιάσω άνθρωπο, με το που πλησιάσω, θα πάει μετά από δυο λεπτά και θα κάνει ακριβώς τα ίδια. Είναι σαν να ζηλεύει. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω», είπε χαρακτηριστικά.

O παίκτης που αποχώρησε

Οι τρεις λοιπόν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Χρήστος, ο Σταμάτης και η Γεωργία. Στο πρώτο στάδιο κλήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του Νίκου Θωμά, του καλεσμένου της βραδιάς, και να βρουν τα υλικά που είχε μέσα. Αυτό το πιάτο θα έπρεπε να φτιάξουν στη συνέχεια. Με το πρώτο τους λάθος όμως, αυτόματα θα πήγαιναν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Πρώτος, λοιπόν, στον εξώστη ανέβηκε ο Χρήστος και έτσι στην τελική δοκιμασία οδηγήθηκαν η Γεωργία και ο Σταμάτης.

Αφού μαγείρεψαν ένα δύσκολο πιάτο, οι κριτές έβαλαν τις βαθμολογίες τους και ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα. Ο δεύτερος συγκέντρωσε 29 πόντους, ενώ η πρώτη δεν κατάφερε να τους ξεπεράσει, μένοντας στους 25, και έτσι αποχώρησε...