Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Άιρα - «Από εδώ και πέρα δεν θα ασχοληθώ ξανά...»

Η κόντρα της με τον Γιάννη Περπατάρη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Άιρα - «Από εδώ και πέρα δεν θα ασχοληθώ ξανά...»

Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 3/3, το πρώτο επεισόδιο του Survivor, για αυτή την εβδομάδα. Οι τόνοι ανέβηκαν από τα πρώτα λεπτά καθώς τέθηκε από τους παίκτες της μπλε ομάδας, το θέμα της συμπεριφοράς του Γιάννη Περπατάρη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Άιρα

Συγκεκριμένα, οι συμπαίκτες του θεωρούν ότι είναι αρκετά απότομος και ότι όταν έχει νεύρα βγαίνει εύκολα εκτός εαυτού δημιουργώντας αναστάτωση. Μάλιστα στην προσωπική της συνέντευξη η Άιρα έβαλε τα κλάματα καθώς θεωρεί ο παίκτης έχει πρόβλημα μαζί της και ξεσπά συνέχεια πάνω της.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 3/3: Μεγάλη ανατροπή! - Αυτός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

«Πιεζόμαστε αρκετά εδώ με την συμβίωση, τον τρόπο ζωής και το φαγητό, είναι λίγο δύσκολο και όλοι έχουμε μία υπομονή μέχρι ένα όριο. Ο Γιάννης έχει αρχίσει και έχει μια αρνητική συμπεριφορά προς εμένα, προσπαθώ πολύ να την δικαιολογώ αλλά από εδώ και πέρα δεν θα ασχοληθώ ξανά...» είπε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 3/3 στο Survivor

Η αποκλειστική μας πηγή λοιπόν, μπορεί να σας μεταφέρει με βεβαιότητα, πως απόψε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αναμένεται να κερδίσουν οι διάσημοι - κάνοντας μια πρώτη καλή αρχή μετά τις ήττες τους...Επομένως, οι μπλε θα είναι στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν τον πρώτο συμπαίκτη τους στον τάκο.

Survivor spoiler 3/3 - Ποια ομάδα κερδίζει