Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία απόψε (3/3)

Μεγάλη ανατροπή!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία απόψε (3/3)

Έναν αγώνα γεμάτο αγωνία και ανατροπές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 3/3, στο Survivor. Απόψε η νίκη κρίθηκε "στον πόντο" αφού και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για να μπορέσουν να κατακτήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία απόψε

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ποια θα είναι η νικήτρια ομάδα. Μετά από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης, οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν την ασυλία. Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το youweekly, είχε δώσει το spoiler, για το αποτέλεσμα το οποίο και πάλι επιβεβαιώθηκε. Οι κόκκινοι αφιέρωσαν την νίκη τους στην Κατερίνα Δαλάκα η οποία απουσιάζει καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 3/3: Μεγάλη ανατροπή! - Αυτός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Η είσοδος των νέων παικτών στο Survivor

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα έκαναν την είσοδο τους στο Survivor, οι δύο νέοι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους ο οποίος μπήκε στην ομάδα των διασήμων και τον Παντελή Γιαννακάκη, το νέο παίκτη των μπλε.

Πρώτος εμφανίστηκε ο Παντελής ο οποίος πέτυχε τους παίκτες της μπλε ομάδας επάνω σε καβγά. Ωστόσο η ένταση σταμάτησε για λίγο προκειμένου να καλώς ορίσουν τον νέο τους συμπαίκτη.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος, εμφανίστηκε στην παραλία των κόκκινων. «Η μόνη φορά που βρέθηκα σε αντίστοιχη περίπτωση ήταν όταν πήγα στον στρατό. Ένα κομβικό κομμάτι στη ζωή μου ήταν να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις στους αλεξιπτωτιστές. Έμαθα πάρα πολλά ήταν ένα αντίστοιχο Survivor...»