Survivor αποκάλυψη: Δεν το έδειξαν στο χθεσινό επεισόδιο - Τι είπε η Χατζηγεωργίου στην κάμερα όταν ψήφισε την φίλη της, Βακονδίου

Αδιανόητο "καρφί"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκάλυψη: Δεν το έδειξαν στο χθεσινό επεισόδιο - Τι είπε η Χατζηγεωργίου στην κάμερα όταν ψήφισε την φίλη της, Βακονδίου

Όπως είδαμε στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Survivor, τα πράγματα στην παραλία των Μπλε δεν πάνε καθόλου καλά. Οι παίκτες έχουν χωριστεί πλέον σε δυο υποομάδες και μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, η Μαριλίνα Βακονδίου παρακίνησε τους δικούς της φίλους στο παιχνίδι να την ψηφίσουν, ξέροντας ότι θα ψηφιστεί κι από την... απέναντι όχθη!

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ωστόσο, οι τηλεοπτικές κάμερες δεν έδειξαν την αιτιολογία της Χρύσας Χατζηγεωργίου όσον αφορά την ψήφο της στην... φίλη της, Μαριλίνα.

Υπενθυμίζουμε πως τα δυο κορίτσια ήταν πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού αλλά κατά την προσθήκη του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο παιχνίδι, χωρίστηκαν σε διαφορετικές υποομάδες.

Survivor: Το απόσπασμα που δεν παίχτηκε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, λοιπόν, η Χρύσα την στιγμή που ψήφισε την Μαριλίνα ανέφερε στις κάμερες χαρακτηριστικά «Σε ψηφίζω καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, όντως κάνουμε παρέα, παρ' όλα αυτά απλά πράγματα που γίνονται στην καλύβα όχι απέναντι σε εμένα αλλά σε άλλα άτομα δεν με βρίσκουν σύμφωνη. Μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά, αλλά καθαρά αγωνιστικά γιατί άμα δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά χάνουμε τα έπαθλα και δεν τρώμε».

Τι θα δούμε στο σημερινό 4/3 επεισόδιο

Ο Τζέιμς Καφετζής στο χθεσινό επεισόδιο κατηγορήθηκε για πολλά (δείτε εδώ τι έγινε) και στο σημερινό φαίνεται πως θα δώσει την απάντησή του και την δική του αλήθεια φέρνοντας στο φως της δημοσιότητάς ένα περιστατικό που συνέβη πίσω από τις κάμερες:

«Η Μαριλίνα πριν από μια εβδομάδα πάει στην Σταυρούλα και λέει ο Τζέιμς είπε να χάσουμε επίτηδες τον αγώνα για να μείνει στο γυναικείο. Εχθές στο συμβούλιο το αναφέρω εγώ στην Μαριλίνα και λέει ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο».

Ο Τζέιμς ξεκάθαρα στοχοποιεί την Μαριλίνα, η οποία είναι έτοιμη να μονομαχήσει και να δείξει ποια πραγματικά είναι και αν αξίζει να βρίσκεται στο παιχνίδι ή όχι! Βέβαια, υπενθυμίζουμε πως δεν έχει κλειδώσει ακόμα πως η μονομαχία θα είναι γένους θηλυκού. Μπορεί με την σημερινή υποψηφιότητα, αν βγει άντρας να έρθουν ανατροπές. Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOILER) και ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;