My Style Rocks 5/3: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να πω άλλα...» - Παίκτρια "λύγισε" και συγκίνησε με την εξομολόγηση για την εμπειρία της σε ορφανοτροφείο

«Όσο περισσότερα λέω, τόσο περισσότερο συγκινούμαι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks 5/3: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να πω άλλα...» - Παίκτρια

Στο σημερινό (5/3) επεισόδιο του My Style Rocks, μετά το ξέσπασμα της Έβελυν Καζαντζόγλου σε παίκτρια (δείτε εδώ τι συνέβη), ολόκληρο το πλατό συγκινήθηκε με την εξομολόγηση μίας άλλης διαγωνιζόμενης. Η Σιμόν, συγκεκριμένα, επέλεξε ένα look και το concept για το οποίο το διάλεξε είναι πραγματικό και έχει να κάνει με μία δική της εμπειρία.

Η ίδια, όπως αποκάλυψε, όσο βρισκόταν στο εξωτερικό, επισκεπτόταν πολύ συχνά ένα ορφανοτροφείο για να περάσει χρόνο με τα παιδιά, να τους μάθει πράγματα και να βοηθήσει όσο μπορεί. Όσο μιλούσε γι' αυτό, λοιπόν, "λύγισε", προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, χωρίς επιτυχία και όλοι την κοιτούσαν, δίνοντάς της χρόνο να συνέλθει.

Η εξομολόγηση της Σιμόν στο My Style Rocks για την εμπειρία της στο ορφανοτροφείο

«Αυτό είναι πραγματικό γεγονός που θα πω. Είμαι στη Βουλγαρία, είμαι στη Σόφια, είναι Κυριακή και πάρα πολύ συχνά πηγαίνω σε ένα ορφανοτροφείο να κάνουμε δραστηριότητες με τα παιδιά. Όταν είχα χρόνο, το έκανα και τρεις φορές τον μήνα, όταν έμενα εκεί. Είναι πολύ ενδιαφέρον, περνάς όλη την ημέρα μαζί τους. Πηγαίνεις εκεί εθελοντικά, σε δέχονται και πάντα υπάρχει κάποιος που σε επιβλέπει, διότι είσαι ξένος γι' αυτούς. Υπάρχει ψυχολόγος, παιδιά σε διαφορετικές ηλικίες. Αρχικά κάνετε δραστηριότητες, ζωγραφίζετε, φτιάχνετε τα μαλλιά των κοριτσιών.

Υπάρχει ένας σεβασμός, μία απόσταση από τα παιδιά αλλά από τη συνήθεια να πηγαίνουμε εκεί έχουμε αναπτύξει φιλικές επαφές. Μας προτείνουν οι καθηγητές να τις μιλάμε, να τις συμβουλεύουμε για την προσωπική τους υγιεινή, για τα προσωπικά της, τι να προσέχει και τι όχι. Είναι πολύ σπουδαίο, γιατί βλέπεις στα μάτια τους... Συγγνώμη… μακάρι να μπορούσε να συμβεί παντού αυτό και αντί να ασχολούμαστε με το πού θα πάμε για καφέ, να βοηθάμε τους άλλους. Αυτά. Συγγνώμη, δεν μπορώ να πω άλλα. Όσο περισσότερα λέω, τόσο περισσότερο συγκινούμαι», κατέληξε στην ιστορία της η παίκτρια του My Style Rocks.