Survivor 5/3: Δύσκολο συμβούλιο - Αυτή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Δεν είχαν και πολλές επιλογές...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 5/3: Δύσκολο συμβούλιο - Αυτή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Το αποψινό (5/3) συμβούλιο του Survivor ξεκίνησε και ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ενημερώσει την Κατερίνα Δαλάκα για όλα όσα έχασε, αφού λόγω του θέματος υγείας που αντιμετωπίζει έμεινε εκτός, στην καλύβα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε άλλη παραλία.

Πρώτα, λοιπόν, ενημερώθηκε για το χειροφίλημα του Νίκου Ρικουνάκη στην Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την δεύτερη, μετά τα πολλά "πειράγματα" να "ρίχνει άκυρο" στον παίκτη των κόκκινων, επισημαίνοντας πως δεν βρίσκεται στο παιχνίδι για love story.

Έπειτα, μαζί με τους συμπαίκτες της, ενημερώθηκε για τον άγριο τσακωμό στην παραλία των αντιπάλων, ο οποίος "διέλυσε" τον Σταμάτη (δείτε εδώ τι συνέβη). Εκεί ξεκίνησε μία μεγάλη κουβέντα ανάμεσα στις δύο υπο-ομάδες των μαχητών, χωρίς ουσιαστικά να βρεθεί κάποια λύση, για άλλη μία φορά.

Αυτή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Και αφού η συζήτηση ολοκληρώθηκε, ένας ένας οι διάσημοι σηκώθηκαν για να ψηφίσουν κάποιον δικό τους προς αποχώρηση, αφού νωρίτερα έχασαν. Στο τάκο μαζί με την Μαριλίνα και την Ευγενία, λοιπόν, θα είναι η Αναστασία.

Ποια είναι η Αναστασία Τσέρου

  • Ηλικία: 29 ετών
  • Ιδιότητα: Αθλήτρια Μπάσκετ

Γεννήθηκε στην Κόρινθο αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Personal Trainer όμως από την ηλικία των 16 ετών μέχρι και σήμερα παίζει επαγγελματικά μπάσκετ στον Ιωνικό της Νέας Φιλαδέλφειας. Έχει ασχοληθεί με τον στίβο (200 μέτρα τρέξιμο και άλμα εις ύψος) και χόμπι της είναι το κολύμπι. Παράλληλα με το μπάσκετ τα τελευταία δύο χρόνια διατηρεί το δικό της e - shop με γυναικεία ρούχα. Δεν έχει κάνει ούτε μια μέρα κάμπινγκ, αλλά αυτό που πιστεύει πως θα την δυσκολέψει περισσότερο είναι η επιλογή των χαρακτήρων που θα κάνει παρέα. Δηλώνει ηγετική παρουσία και κατεβαίνει στη Δομινικανή Δημοκρατία «ετοιμοπόλεμη», για να βιώσει αυτό που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν και δεν μπορούν.