Survivor 6/3: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την Κατερίνα Δαλάκα - «Δεν την δέχομαι τη συγγνώμη», ξέσπασε ο Σταμάτης

Προβλέπεται άλλη μία δύσκολη μέρα στον Άγιο Δομίνικο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 6/3: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την Κατερίνα Δαλάκα - «Δεν την δέχομαι τη συγγνώμη», ξέσπασε ο Σταμάτης

Το αποψινό (6/3) επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με ένα νέο ξέσπασμα του Σταμάτη Ταλαδιανού μετά τον άσχημο τσακωμό του με τον Γιάννη Περπατάρη χθες (δείτε εδώ τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του τελευταίου και τα κλάματα του πρώτου).

Ο ίδιος εξηγεί πως έχει φτάσει στα όριά του με την συμπεριφορά του συμπαίκτη του, κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται με αυτόν τον τρόπο, τονίζοντας πως καμία συγγνώμη δεν είναι αρκετή πια για να προχωρήσουν παρακάτω ενωμένοι.

Το νέο ξέσπασμα του Σταμάτη για τον Γιάννη στο Survivor

«Χθες στο συμβούλιο για άλλη μια φορά ανοίχθηκε το κομμάτι του ότι έχουμε διασπαστεί. Άρχισαν να γίνονται πάλι επιθέσεις. Στο κομμάτι που αφορά τον Γιάννη, αποκάλεσε εμένα καραγκιόζη και την Άιρα αρπαχτικό, έχει μαλώσει με την Δώρα και έχει, στην ουσία, μιλήσει άσχημα σε όλη την ομάδα και σε όλους τους παίκτες ανά καιρούς.

Έχει πάρα πολλά νεύρα και πάντα υπάρχει η δικαιολογία "είχα νεύρα, συγγνώμη". Ήρθαμε εδώ μέσα για να βιώσουμε τι; Να βιώσουμε έναν φόβο που αποκαλείται "Γιάννης"; Που έχει τα νεύρα και εκεί, πάνω στα νεύρα του, φοβάσαι μη σε χτυπήσει, μη σε κλωτσήσει, να μην σου βρίσει τίποτα και μετά να έρθει σε ένα συμβούλιο για να μου πει συγγνώμη; Δεν την δέχομαι τη συγγνώμη! Δεν μπορώ να δεχθώ άλλες συγγνώμες! Πόσες συγγνώμες πρέπει δηλαδή να δεχθούμε όλοι μας όταν έχεις θέμα; Έχεις θέμα με τα νεύρα σου. Έχεις μονίμως νεύρα!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία

Η ανακοίνωση για την Κατερίνα Δαλάκα

Όσο άσχημη κι αν είναι η ψυχολογική του κατάσταση, ο Σταμάτης, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό για να δουν τον νέο στίβο μάχης στον οποίο θα έπαιζαν. Εκεί ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε μείνει εκτός όλες αυτές τις μέρες.

«Η Κατερίνα Δαλάκα είναι εδώ μαζί μας, στην τέντα του γιατρού και αν νιώσει λίγο καλύτερα ίσως έρθει να στηρίξει την κόκκινη ομάδα από τον πάγκο, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη».

Δείτε επίσης: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ - Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση