MasterChef 8 6/3: «Πουλημένε Χρήστο!», «Με το ζόρι έβγαλαν επεισόδιο όσο λείπατε» - "Κλάμα" με την επιστροφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μετά την περιπέτεια της υγείας του

Τα κλασικά τους "πειράγματα"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 6/3: «Πουλημένε Χρήστο!», «Με το ζόρι έβγαλαν επεισόδιο όσο λείπατε» -

Στο αποψινό (6/3) επεισόδιο του MasterChef 8, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψε στο πόστο του, αφού ανάρρωσε μετά τη μικρή του αδιαθεσία και, φυσικά δεν έλειψαν τα "πειράγματα" από τους υπόλοιπους κριτές, αλλά και τους διαγωνιζόμενους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησαν τους παίκτες πόσο ωραία πέρασαν χωρίς εκείνον και πόσο δεν τους έλειψε, με έναν από τους μπορντώ να σηκώνει το χέρι του για να μιλήσει, προκαλώντας την αντίδραση του θείου, ο οποίος έκανε πλάκα μαζί του.

Η επιστροφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef 8 και τα "πειράγματα"

«Σήμερα έχουμε και τον Λεό, επέστρεψε γερός, δυνατός», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε: «Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την κουζίνα ο θείος Λεωνίδας;». Τότε σηκώθηκαν πολλά χέρια από τους παίκτες, με τον ίδιο να επισημαίνει: «Μια χαρά! Πόσο ωραία περάσαμε αυτές τις δυο ημέρες; 100.000 ευρώ».

Εκείνη τη στιγμή ο Χρήστος σήκωσε το χέρι του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον "έπιασε" και δεν τον άφησε έτσι: «Πουλημένε Χρήστο! Σήκωσες το χέρι σου;», του είπε γελώντας.

«Σεφ, άλλο πήγα να πω! Με το ζόρι έβγαλαν επεισόδιο όσο λείπατε», αποκρίθηκε εκείνος προσπαθώντας να το σώσει. «Α, ήθελες να μιλήσεις δηλαδή. Δεν συμφώνησες. Μάλιστα, μάλιστα», δήλωσε τότε ξανά ο σεφ.

«Και τι δεν έγινε αυτές τις δυο ημέρες», ανέφερε έπειτα οι άλλοι δύο μάγειρες, ώστε να συνεχίσουν στην κανονική ροή του προγράμματος και να ενημερώσουν τον "θείο" για όσα έχασε λόγω της απουσίας του (δείτε εδώ τα highlights).

Η ανάρτηση με το γιο του από τα γυρίσματα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον γιο του. Ο σεφ ζει μια από τις πιο όμορφες περίοδος στη ζωή του, ειδικά από την ημέρα που η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους.

Το ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε και ο κριτής όποτε μπορεί παίρνει μαζί του το γιο του, όπως άλλωστε έκανε και στον προηγούμενο κύκλο. Ο μικρός ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα και είναι ένας γλύκας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία με τον ίδιο, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και το γιο του να τρέχει στην αγκαλιά του.

«Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιωτης. Καλές γιορτές!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.