MasterChef 8 6/3: «Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές», «Έχω θυσιάσει πάρα πολλά...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης στο πλατό του STAR

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 6/3: «Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές», «Έχω θυσιάσει πάρα πολλά...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης στο πλατό του STAR

Στο αποψινό (6/3) επεισόδιο του MasterChef 8 υπήρξαν κάποιες αξιοσημείωτες και έντονες στιγμές. Και οι δύο είχαν ως πρωταγωνιστή τους τον Γιάννη, ο οποίος είναι ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας. Το πρώτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που έκανε η ομάδα του για το μενού που θα παρουσίαζαν στον καλεσμένο της ημέρας.

Ο ίδιος αντιλήφθηκε πως η Χριστίνα είχε ξεκινήσει έναν κρυφό διάλογο με τον Μάριο, καθώς ψιθύριζαν, ενοχλήθηκε και ξέσπασε: «Πες μου εμένα, μη συζητάτε οι δυο σας», τους είπε αλλά δεν δόθηκε συνέχεια. Παρόλα αυτά, εκείνος θέλησε να πει κάποια πράγματα στην κάμερα του STAR: «Είμαστε μια ομάδα και οι άλλοι λένε μυστικά μπροστά σε όλους. Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές. Όταν είμαστε πέντε άνθρωποι μαζί και γυρίζει ο άλλος και κάνει στο αυτί, είναι για χαστούκι. Υποτίθεται σήμερα είμαστε Γαλλία, το savoir vivre από εκεί ήρθε».

Τα κλάματα του Γιάννη στο πλατό του MasterChef 8

Παρά την ένταση, κατάφεραν να αποδώσουν σωστά ως μπριγάδα και άκουσαν τα καλύτερα λόγια από Alain Parodi που θα βαθμολογήσει τα πιάτα τους. Από την ανακούφιση και την χαρά του, λοιπόν, ξέσπασε σε κλάματα: «Πιέστηκα αρκετά! Έχω θυσιάσει πάρα πολλά πράγματα από τη ζωή μου για να μαγειρεύω! Αμφιβάλλω για εμένα κάποιες φορές, πολύ. Αλλά, αν είναι να αμφιβάλλω και να είναι οι κριτές τόσο ικανοποιημένοι, χαλάλι ρε φίλε. Μακάρι να αμφιβάλλω. Από αυτά τα λόγια παίρνω δύναμη. Ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγαν στράφι. Όλες αυτές οι θυσίες, όλες αυτές οι ώρες, τα πρησμένα πόδια, ναι δεν πήγαν στράφι. Κάτι κάνω καλά, ρε φίλε», ανέφερε δακρυσμένος.

Δείτε επίσης: Παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει - «Πάρε τον π@@λο να τελειώνουμε»

Τα κλάματα αυτά δεν έπεισαν πολύ τους τηλεθεατές, οι οποίοι τον έκραξαν στο twitter για την υποκριτική του ικανότητα...