Survivor highlights 6/3: Ασύλληπτο ξεμπρόστιασμα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή - Γιατί δεν έγινε το συμβούλιο;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 6/3: Ασύλληπτο ξεμπρόστιασμα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή - Γιατί δεν έγινε το συμβούλιο;

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 6/3 επεισόδιο του Survivor, καθώς δεν έγινε το συμβούλιο του νησιού, ενώ από την άλλη ξεμπρόστιασαν οι συμπαίκτριες της την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Έχουμε τα highlights.

Αναλυτικά τα 6/3 highlights του Survivor

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την Κατερίνα Δαλάκα - «Δεν την δέχομαι τη συγγνώμη», ξέσπασε ο Σταμάτης

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 7/3: Χάνει επίτηδες για να φύγει; - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Το επεισόδιο ξεκίνησε με ένα νέο ξέσπασμα του Σταμάτη Ταλαδιανού μετά τον άσχημο τσακωμό του με τον Γιάννη Περπατάρη προχθες (δείτε εδώ τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του τελευταίου και τα κλάματα του πρώτου).

Ο ίδιος εξηγεί πως έχει φτάσει στα όριά του με την συμπεριφορά του συμπαίκτη του, κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται με αυτόν τον τρόπο, τονίζοντας πως καμία συγγνώμη δεν είναι αρκετή πια για να προχωρήσουν παρακάτω ενωμένοι.

«Χθες στο συμβούλιο για άλλη μια φορά ανοίχθηκε το κομμάτι του ότι έχουμε διασπαστεί. Άρχισαν να γίνονται πάλι επιθέσεις. Στο κομμάτι που αφορά τον Γιάννη, αποκάλεσε εμένα καραγκιόζη και την Άιρα αρπαχτικό, έχει μαλώσει με την Δώρα και έχει, στην ουσία, μιλήσει άσχημα σε όλη την ομάδα και σε όλους τους παίκτες ανά καιρούς.

Έχει πάρα πολλά νεύρα και πάντα υπάρχει η δικαιολογία "είχα νεύρα, συγγνώμη". Ήρθαμε εδώ μέσα για να βιώσουμε τι; Να βιώσουμε έναν φόβο που αποκαλείται "Γιάννης"; Που έχει τα νεύρα και εκεί, πάνω στα νεύρα του, φοβάσαι μη σε χτυπήσει, μη σε κλωτσήσει, να μην σου βρίσει τίποτα και μετά να έρθει σε ένα συμβούλιο για να μου πει συγγνώμη; Δεν την δέχομαι τη συγγνώμη! Δεν μπορώ να δεχθώ άλλες συγγνώμες! Πόσες συγγνώμες πρέπει δηλαδή να δεχθούμε όλοι μας όταν έχεις θέμα; Έχεις θέμα με τα νεύρα σου. Έχεις μονίμως νεύρα!», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο άσχημη κι αν είναι η ψυχολογική του κατάσταση, ο Σταμάτης, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό για να δουν τον νέο στίβο μάχης στον οποίο θα έπαιζαν. Εκεί ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε μείνει εκτός όλες αυτές τις μέρες.

«Η Κατερίνα Δαλάκα είναι εδώ μαζί μας, στην τέντα του γιατρού και αν νιώσει λίγο καλύτερα ίσως έρθει να στηρίξει την κόκκινη ομάδα από τον πάγκο, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη».

Η ομάδα που έχασε - Δεν θα γίνει συμβούλιο! Ο παίκτης που πανηγύρισε με τους αντίπαλους στο τέλος του αγώνα

Το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο τέταρτος αγώνας ασυλίας του Survivor για αυτή την εβδομάδα και η εξέλιξη δεν ήταν ιδιαίτερα θετική για μία από τις δύο ομάδες. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Οι μπλε ξεκίνησαν παίρνοντας προβάδισμα με δύο νίκες, ωστόσο οι κόκκινοι ανάκαμψαν γρήγορα και έδειξαν πως δεν ήταν έτοιμοι να χάσουν ξανά.

Παρόλα αυτά, όπως το youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει ήδη, οι διάσημοι έμειναν πίσω και οι μαχητές έφτασαν τους δέκα πόντους αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους στους 6 βαθμούς. Τι συμβαίνει τώρα με την τέταρτη υποψήφια του ριάλιτι επιβίωσης...

Η Δαλάκα και η Ασημίνα είναι τραυματισμένες και δεν μπορούν να ψηφιστούν, ενώ η Ευγενία και η Αναστασία είναι ήδη στον τάκο. Αυτό σημαίνει πως η Μαρία Αντωνά παίρνει αυτόματα την τέταρτη θέση και θα χρειαστεί να παλέψει για τουλάχιστον 3η συνεχόμενη φορά για την επικράτησή της, κάτι που επίσης σας είχαμε ήδη πει.

Και ενώ οι κόκκινοι βυθίστηκαν στη θλίψη, υπήρξε ένας από την ομάδα ο οποίος δεν στενοχωρήθηκε τόσο και, μάλιστα, πήγε και πανηγύρισε μαζί με τους μπλε κάνοντας βουτιές μαζί τους. Ο λόγος για τον Νίκο Ρικουνάκη. Η κίνησή του αυτή, φυσικά, και προκάλεσε αντιδράσεις, ειδικά από την πλευρά της Μαρίας Αντωνά. Εκείνος, βέβαια, υποστηρίζει πως δεν σημαίνει τίποτα αυτό και απλά συμπαθεί τα παιδιά της άλλης ομάδας και περνάει καλά μαζί τους.

Δείτε επίσης: Πάρτι ένωσης: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δέχτηκε πρόταση - Πληρώνει αδρά ο Ιλιτζαλί για να του πει το "ναι"

«Ήρθε η Σταυρούλα off camera και μου ανέφερε μόνη της ότι η Μαριλίνα...» - Όλη η αλήθεια για την Χρυσαειδή, την ξεμπρόστιασαν!

Αφού τελείωσε ο αγώνας του οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στις παραλίες και τις καλύβες τους. Εκεί ξεκίνησαν να συζητούν όλα όσα συνέβησαν προηγουμένως μπροστά, αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες. Τότε έγινε μία σοβαρή αποκάλυψη για την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Αναστασία Τσέρου, που είναι και μία από τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση, αποκάλυψε στις συμπαίκτριές της, συγκεκριμένα, πως η παίκτρια των μπλε την πλησίασε λίγο πριν φύγουν από τον στίβο μάχης και την ρώτησε εάν είχε διαλέξει κάποιο στόχο για την δοκιμασία της αποχώρησης, χωρίς να γνωρίζει τα στατιστικά.

Της είπε, μάλιστα, σε ποιο στόχο δεν είναι καλή η συμπαίκτριά της, Μαριλίνα Βακονδίου, ώστε να διαλέξει εκείνος και έτσι να την διώξει. Την ξεμπρόστιασε, λοιπόν, φανερώνοντας τις πραγματικές της προθέσεις. Δεν γνώριζε, όμως, ότι αυτό θα της γυρίσει boomerang, αφού τους διάσημους τους συμφέρει να μείνει εκείνη, διότι είναι αδύναμη αγωνιστικά.

«Μετά το τέλος του αγωνίσματος ήρθε η Σταυρούλα off camera -που δεν μου έχει ξαναμιλήσει ποτέ, ούτε καλή επιτυχία δεν λέει - να με ρωτήσει αν έχω διαλέξει στόχο. Που μόλις χάσαμε, δεν γνωρίζουμε στατιστικά, τίποτα...
Και μου ανέφερε μόνη της ότι η Μαριλίνα δεν είναι καλή στον στόχο με τα τοτέμ και τα σακίδια», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία και συμπλήρωσε μιλώντας στην ομάδα της: «Ξεκίνησε την κουβέντα και μου λέει μη παρατήσετε την μονομαχία με την Ευγενία».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Άγριος καυγάς με Χρυσαειδή και Περπατάρη πίσω από τις κάμερες - Τι συνέβη