MasterChef highlights 6/3: Επιστροφή "βόμβα" στο πλατό - Παίκτης ξέσπασε σε κλάματα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 6/3: Επιστροφή

Στο χθεσινό 6/3 επεισόδιο του MasterChef είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιστρέφει στο παιχνίδι, ενώ ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τα όσα άσχημα έχει βιώσει μέσα στο παιχνίδι και την πίεση που έχει νιώσει.

Αναλυτικά τα 6/3 highlights του MasterChef

«Πουλημένε Χρήστο!», «Με το ζόρι έβγαλαν επεισόδιο όσο λείπατε» - "Κλάμα" με την επιστροφή του Κουτσόπουλου μετά την περιπέτεια της υγείας του

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψε στο πόστο του, αφού ανάρρωσε μετά τη μικρή του αδιαθεσία και, φυσικά δεν έλειψαν τα "πειράγματα" από τους υπόλοιπους κριτές, αλλά και τους διαγωνιζόμενους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησαν τους παίκτες πόσο ωραία πέρασαν χωρίς εκείνον και πόσο δεν τους έλειψε, με έναν από τους μπορντώ να σηκώνει το χέρι του για να μιλήσει, προκαλώντας την αντίδραση του θείου, ο οποίος έκανε πλάκα μαζί του.

«Σήμερα έχουμε και τον Λεό, επέστρεψε γερός, δυνατός», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε: «Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την κουζίνα ο θείος Λεωνίδας;». Τότε σηκώθηκαν πολλά χέρια από τους παίκτες, με τον ίδιο να επισημαίνει: «Μια χαρά! Πόσο ωραία περάσαμε αυτές τις δυο ημέρες; 100.000 ευρώ».

Εκείνη τη στιγμή ο Χρήστος σήκωσε το χέρι του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον "έπιασε" και δεν τον άφησε έτσι: «Πουλημένε Χρήστο! Σήκωσες το χέρι σου;», του είπε γελώντας.

«Σεφ, άλλο πήγα να πω! Με το ζόρι έβγαλαν επεισόδιο όσο λείπατε», αποκρίθηκε εκείνος προσπαθώντας να το σώσει. «Α, ήθελες να μιλήσεις δηλαδή. Δεν συμφώνησες. Μάλιστα, μάλιστα», δήλωσε τότε ξανά ο σεφ.

«Και τι δεν έγινε αυτές τις δυο ημέρες», ανέφερε έπειτα οι άλλοι δύο μάγειρες, ώστε να συνεχίσουν στην κανονική ροή του προγράμματος και να ενημερώσουν τον "θείο" για όσα έχασε λόγω της απουσίας του (δείτε εδώ τα highlights).

«Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές», «Έχω θυσιάσει πάρα πολλά...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης στο πλατό του STAR

Στο επεισόδιο υπήρξαν κάποιες αξιοσημείωτες και έντονες στιγμές. Και οι δύο είχαν ως πρωταγωνιστή τους τον Γιάννη, ο οποίος είναι ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας. Το πρώτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που έκανε η ομάδα του για το μενού που θα παρουσίαζαν στον καλεσμένο της ημέρας.

Ο ίδιος αντιλήφθηκε πως η Χριστίνα είχε ξεκινήσει έναν κρυφό διάλογο με τον Μάριο, καθώς ψιθύριζαν, ενοχλήθηκε και ξέσπασε: «Πες μου εμένα, μη συζητάτε οι δυο σας», τους είπε αλλά δεν δόθηκε συνέχεια. Παρόλα αυτά, εκείνος θέλησε να πει κάποια πράγματα στην κάμερα του STAR: «Είμαστε μια ομάδα και οι άλλοι λένε μυστικά μπροστά σε όλους. Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές. Όταν είμαστε πέντε άνθρωποι μαζί και γυρίζει ο άλλος και κάνει στο αυτί, είναι για χαστούκι. Υποτίθεται σήμερα είμαστε Γαλλία, το savoir vivre από εκεί ήρθε».