Survivor spoiler: ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ! Αυτές θα είναι οι νέες ομάδες μαχητών και διασήμων

Πάμε για πλήρη ανανέωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler: ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ! Αυτές θα είναι οι νέες ομάδες μαχητών και διασήμων

Το Survivor έχει συμπληρώσει δύο μήνες, που είναι στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή έχουν πάρει αποφάσεις, που θα συζητηθούν ιδιαίτερα και σίγουρα αναμένεται να αλλάξουν τις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα σήμερα 8/3 η μία από τις αλλαγές αφορά στην αναδιαμόρφωση των ομάδων (δείτε εδώ τη δεύτερη αλλαγή στο Survivor). Οι διάσημοι και οι μαχητές που μέχρι πρότινος ξέρατε, θα αλλάξουν!

Άλλωστε παίκτες αποχωρούν, παίκτες προστίθενται, επομένως βλέπουμε κατά μια έννοια να αλλάζουν διαρκώς μαχητές και διάσημοι! Απλά αυτή τη φορά η αναδιαμόρφωση θα είναι ριζική.

Πως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες στο Survivor

Σύντομα ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες την εν λόγω απόφαση. Μέχρι τότε όμως το Youweekly.gr σας δίνει ένα πρώτο spoiler για τους νέους μαχητές και τους νέους διάσημους, που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Κόκκινοι

Μπλε

Survivor spoiler - Νέες ομάδες

Εξωφρενικά τα ποσά που έταξαν στους διάσημους

«Είναι πολύ πιο διαβασμένοι πλέον, έχει τεράστια τακτική και παρά πολλά χρήματα. Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν, όταν μιλάμε για ακραία ποσά στους διάσημους. Ένας διάσημος που παίρνει έναν ετήσιο μισθό σε μία εβδομάδα, αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για τα χρήματα.

Είναι νωρίς για να μιλήσω για νικητή, θεωρώ ότι θα είναι Μαχητής και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το πάρει ο Γιάννης Περπατάρης, αν αντέξει. Είναι ο πιο αυθεντικός, είναι παιδαράς. Αν μου έλεγες ποιος πραγματικά το αξίζει για να προχωρήσει παραπέρα είναι η Δώρα, έχει τέσσερα παιδιά και έχει δώσει την ψυχή της», είπε ο Σωτήρη Λαμάι την Παρασκευή 1/3 στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2.