Survivor 2024 - Δεν την υποδέχτηκαν καλά οι Μπλε και την έβγαλαν υποψήφια για αποχώρηση: «Τα χρώματα της μπαντάνας αλλάζουν, αλλά...»

Η απόφαση ήταν ομόφωνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Δεν την υποδέχτηκαν καλά οι Μπλε και την έβγαλαν υποψήφια για αποχώρηση: «Τα χρώματα της μπαντάνας αλλάζουν, αλλά...»

Το ανακάτεμα στην τράπουλα των Κόκκινων και των Μπλε έφερε αναστάτωση στις δύο ομάδες του Survivor, με τους νέους παίκτες να γίνονται στόχοι για την ψηφοφορία στο συμβούλιο. Θυμίζουμε ότι νικητές στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας αναδείχτηκαν οι Κόκκινοι, που έφαγαν κι ένα burger για έπαθλο, άρα οι Μπλε κλήθηκαν να πάνε στην κάλπη.

Η πρώτη ψήφος πήγε σε μία «συνήθη ύποπτη», την Χρύσα, μάλλον από... κεκτημένη ταχύτητα. Η εν λόγω ψήφος άνηκε στην Ευγενία Μπόρλα, που συγκέντρωσε και όλες τις υπόλοιπες από τους συμπαίκτες, καθώς μάλλον δεν την συνήθισαν ακόμα στην παραλία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλαξε ομάδα στο αποψινό επεισόδιο, ενώ οι αγωνιστικές επιδόσεις της δεν εντυπωσίασαν νωρίτερα. Ομόφωνα λοιπόν, πρώτη υποψήφια για αποχώρηση είναι η Ευγενία Μπόρλα. Μένει αύριο να δούμε αν θα επικυρωθεί και το φύλο της υποψηφιότητας.

«Τα χρώματα της μπαντάνας αλλάζουν, αλλά άλλη μία φορά καλείσαι να είσαι υποψήφια αν επιβεβαιωθεί η ψηφοφορία αυτή», σχολίασε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. «Το περίμενα. Μπορεί να έχω βελτιωθεί ως ένα σημείο από την πρώτη εβδομάδα που ήρθα, αλλά αυτό δεν επαρκεί. Όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων η Ευγενία Μπόρλα.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Τα πάντα άλλαξαν στις ομάδες, ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα Νικολή με τις νέες συνθέσεις

    Το βιογραφικό της πρώτης υποψήφιας στο Survivor

    Ευγενία Μπόρλα

    • Ηλικία: 32 ετών
    • Ιδιότητα: Γυμνάστρια

    Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα όπου και διατηρεί το δικό της στούντιο γυμναστικής. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχοντας πτυχίο της Ναυαγοσωστικής Σχολής βάζει ψηλά τον πήχη στους υδάτινους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου! Τα αθλήματα στα οποία έχει αφοσιωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, είναι η ενόργανη γυμναστική και το crossfit. Της αρέσει πολύ στον ελεύθερο χρόνο της να κάνει ταξίδια με τη μηχανή της. Η ίδια λέει για τον εαυτό της ότι είναι δυναμική και «ξεροκέφαλη» και πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί κάθε είδους ήττα. Αυτό που πιστεύει ότι θα την δυσκολέψει περισσότερο στο νησί είναι η συμβίωση με τους συμπαίκτες της. Στο Survivor έρχεται με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία για να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα για εκείνη.