Survivor highlights 10/3: Χώρισαν λίγο πριν τον τραυματισμό σοκ που είχε - Ανατροπή με τον παίκτη που αποχώρησε οικειοθελώς

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 10/3: Χώρισαν λίγο πριν τον τραυματισμό σοκ που είχε - Ανατροπή με τον παίκτη που αποχώρησε οικειοθελώς

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 10/3 επεισόδιο του Survivor, καθώς οι ομάδες άλλαξαν από την αρχή. Πλέον έχουμε διαφορετικούς Κόκκινους και διαφορετικούς Μπλε. Ωστόσο, είχαμε και μια οικειοθελή αποχώρηση...

Αναλυτικά τα 10/3 highlights του Survivor

Δεν πρόλαβε να μπει στο παιχνίδι και αποχώρησε οικειοθελώς

Ούτε μία εβδομάδα δεν άντεξε τελικά στο Survivor o Παντελής Γιαννακάκης, παρότι μπήκε ορεξάτος. Όπως ανακοίνωσε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο παίκτης των Μπλε αποχώρησε οικειοθελώς, για λόγους υγείας.

Θυμίζουμε πως ο Παντελής Γιαννακάκης είχε τραυματιστεί αρκετές φορές στο Survivor και παρέμενε εκτός παιχνιδιού τις τελευταίες μέρες, με την συμμετοχή του να ολοκληρώνεται απόψε. «Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του στο νησί και τη δική του βούληση, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής, γιατί τα θέματα υγείας είναι πάνω απ' όλα, προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Τα πάντα άλλαξαν στις ομάδες, ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα Νικολή με τις νέες συνθέσεις

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο έκτακτο συμβούλιο στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει αργά και... βασανιστικά τις νέες συνθέσεις. Διάσημοι και Μαχητές ανακατεύτηκαν μεταξύ τους, σε σημείο που πλέον δεν έχει νόημα παρά να τους αναφέρουμε ως Κόκκινους και Μπλε, με φιλίες να χωρίζουν και «άσπονδους αντιπάλους» να έρχονται πιο κοντά.

Χρύσα και Φάνης χωρίστηκαν, με τον πρώην παίκτη των Μπλε να πηγαίνει στην ομάδα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με την οποία έχουν έρθει σε αντιπαράθεση σε παρελθόν. Η παίκτρια των Κόκκινων πάντως, που παρέμεινε στην ομάδα τους, τον υποδέχτηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, λέγοντας πως είναι ικανός.

Δεν έλειψαν και τα πειράγματα, με τον Γιώργο Λιανό να λέει στην Κατερίνα Δαλάκα πως πάει στους Μπλε, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της, πριν ξεκαθαρίσει πως κάνει πλάκα και να φέρει τον πανηγυρισμό της. «Δεν γίνεται, δεν έχω φύγει ποτέ από την Κόκκινη ομάδα. Δεν ήταν αστείο, έχω ανεβάσει παλμούς», είπε η παίκτρια των Κόκκινων.

Ακόμα πιο ξεκαρδιστική ήταν η στιγμή που ο παρουσιαστής είπε στον Τζέιμς να περάσει στην Κόκκινη ομάδα, δίπλα στον Αλέξη Παππά, κάτι που έλεγαν για αστείο από την αρχή του συμβουλίου. Τελικά στην πλάκα έμεινε και πάλι, με τον παίκτη των Μπλε να μην γλιτώνει πάντως τα πειράγματα, αλλά να πετάει και το... καρφάκι του μόλις κατάλαβε πως είναι «ασφαλής».

Χωρίστηκαν Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης: Ο αγρότης της άφησε ένα δώρο

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες οι δύο συμπαίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά, είχαν «παίξει» κάτω από τα σεντόνια, με πολλούς να κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Κάπως έτσι, αυτή η εξέλιξη δεν τους «έκατσε» και πολύ καλά, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο.

Πριν φύγει από την παραλία των Μπλε, ο Γιάννης Περπατάρης άφησε δώρο στη συμπαίκτριά του την ζακέτα του. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια. «Μιας και με τα παιδιά είχαμε έρθει αρκετά κοντά, ο Γιάννης μου είχε δώσει τη δική του ζακέτα για να τη φοράω. Για μένα ήταν σαν φόρεμα μπορώ να πω, και είναι κάτι που συνεχίζω να έχω, δεν μου την πήρε επειδή ήθελα να την κρατήσω», ανέφερε σε προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τα πειράγματα ξεκίνησαν εκ νέου, όταν συναντήθηκαν στον στίβο μάχης για πρώτη φορά με τον αγρότη να φοράει την μπαντάνα των Κόκκινων. «Δεν σου πηγαίνει καθόλου, χάλια είναι», είπε η Σταυρούλα μόλις τον είδε ξανά με τον Γιάννη Περπατάρη να απαντάει με νόημα: «Δυσκολεύτηκα να συνηθίσω, η παραλία των Μπλε είναι πολύ καλύτερη, αλλά έχει άλλη ομορφιά και από κει...»

Μετά τον αγώνα ωστόσο, και την ήττα των Μπλε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή εμφανίστηκε δυσαρεστημένη απέναντί του. «Ο Γιάννης σε όλα τα ματσαρίσματά μου φώναζε υπερβολικά πολύ. Και στο τελευταίο με την Δαλάκα της είπε "Είσαι πολύ καλύτερη παίκτρια". Δεν θα με πείραζε αν το έλεγε πχ. ο Παππάς, γιατί ήταν συμπαίκτες από την αρχή. Υποτίθεται ότι με τον Γιάννη είμαστε φίλοι. Μέχρι χθες ήμασταν μαζί. Μου έσκασε λίγο άσχημα», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

Χτύπησε στην καρωτίδα ο Σταμάτης Ταλαδιανός: «Έχει γίνει μωβ»

Την ώρα του αγώνα ασυλίας ανάμεσα στους νέους Κόκκινους και Μπλε στο Survivor, εφόσον είχε προηγηθεί το «ανακάτεμα» ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και σε γενικές γραμμές τα πράγματα εξελίσσονταν ομαλά, μέχρι που ο Σταμάτης Ταλαδιανός σκόνταψε στην αναμέτρησή του με τον Γιώργο Γκιουλέκα και φαινόταν να τραυματίζεται σοβαρά.

Ο παίκτης των Μπλε δυσκολευόταν να μείνει στην επιφάνεια, ενώ ακουγόταν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά. Στο πλευρό του έτρεξαν οι συμπαίκτριές του, που του τόνισαν πως έχει χτυπήσει στην καρωτίδα και πως το σημείο έχει γίνει μωβ. «Μου κόπηκε η ανάσα», παραδέχτηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, που αρχικά ήθελε να αγωνιστεί, αλλά ήταν εμφανές πως έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του γιατρού, που βρίσκεται δίπλα σε κάθε αγώνισμα για τέτοιες περιπτώσεις, και εξέτασε τον λαιμό του, καθώς και αν μπορεί να καταπιεί. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Σταμάτη που τελικά επέστρεψε στον αγώνα.

Στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει τον πόντο, κάτι που έφερε ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες καθώς αρκετοί παίκτες των Μπλε θεώρησαν ότι ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν έπρεπε να προχωρήσει και να τηρήσει fair play. Εντονότερα αντέδρασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που του φώναξε στον πάγκο των Κόκκινων, κι έπειτα από έναν έντονο διάλογο αποχώρησε από τον χώρο του στίβου μάχης και απομονώθηκε στην παραλία.

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν εκείνος που έτρεχε για να τη φέρει πίσω, λέγοντάς της πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Σταυρούλα ήταν λακωνική. «Δεν θέλω να πω κάτι τώρα που βλέπουν οι κάμερες», αρκέστηκε να πει στον συμπαίκτη της.

Οι νέοι Κόκκινοι ή οι νέοι Μπλε πήραν την νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Νικητές στον πρώτο αγώνα ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα λοιπόν ήταν οι νέοι Κοκκίνοι που φάνηκαν να προσαρμόζονται καλύτερα στις αλλαγές και διατήρησαν την ψυχραιμία τους στο flag race. Οι περισσότεροι παραδέχτηκαν πως ήταν περίεργο που άλλαξαν οι πάγκοι και πλέον άλλοι παίκτες φώναζαν για εκείνους.

Πλέον οι Μπλε, που ακόμα δεν γνωρίστηκαν καλά-καλά, καλούνται να ψηφίσουν για αποχώρηση έναν συμπαίκτη τους, με τις νέες προσθήκες στην ομάδα τους να αποτελούν φαβορί για να βρεθούν στον τάκο. Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο συμβούλιο του νησιού γι' αυτή την εβδομάδα

Δεν την υποδέχτηκαν καλά οι Μπλε και την έβγαλαν υποψήφια για αποχώρηση: «Τα χρώματα της μπαντάνας αλλάζουν, αλλά...»

Η πρώτη ψήφος πήγε σε μία «συνήθη ύποπτη», την Χρύσα, μάλλον από... κεκτημένη ταχύτητα. Η εν λόγω ψήφος άνηκε στην Ευγενία Μπόρλα, που συγκέντρωσε και όλες τις υπόλοιπες από τους συμπαίκτες, καθώς μάλλον δεν την συνήθισαν ακόμα στην παραλία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλαξε ομάδα στο αποψινό επεισόδιο, ενώ οι αγωνιστικές επιδόσεις της δεν εντυπωσίασαν νωρίτερα. Ομόφωνα λοιπόν, πρώτη υποψήφια για αποχώρηση είναι η Ευγενία Μπόρλα. Μένει αύριο να δούμε αν θα επικυρωθεί και το φύλο της υποψηφιότητας.

«Τα χρώματα της μπαντάνας αλλάζουν, αλλά άλλη μία φορά καλείσαι να είσαι υποψήφια αν επιβεβαιωθεί η ψηφοφορία αυτή», σχολίασε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. «Το περίμενα. Μπορεί να έχω βελτιωθεί ως ένα σημείο από την πρώτη εβδομάδα που ήρθα, αλλά αυτό δεν επαρκεί. Όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων η Ευγενία Μπόρλα.