Survivor highlights 11/3: Δύσκολες στιγμές για την Χρύσα Χατζηγεωργίου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 11/3: Δύσκολες στιγμές για την Χρύσα Χατζηγεωργίου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Πολλές γκρίνιες είχαμε στο χθεσινό 11/3 επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με τις αλλαγές που έγιναν στις δυο ομάδες. Κάποιοι μάλιστα δεν διστάζουν να το δείξουν κιόλας.

Αναλυτικά τα 11/3 highlights του Survivor

«Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι...» - Η Χρύσα Χατζηγεωργίου "καρφώνει" τον Σταμάτη Ταλαδιανό

Ένα επεισόδιο γεμάτο ίντριγκες παρακολουθήσαμε χθες 11/3. Πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας η Χρύσα Χατζηγεωργίου πέταξε τα "καρφιά" της στον Σταμάτη Ταλαδιανό υποστηρίζοντας ότι στο χθεσινό συμβούλιο "έκανε σαν κοριτσάκι."

«Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα γιατί πραγματικά συμφωνήσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης πάλι έλεγε τα άλλα τα δικά του. Άλλη φάση, αλλού! Είμαστε στην ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη, κριτική σκέψη και μάτια να βλέπουμε. Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι. Ότι δεν με ρώτησες αν είμαι καλά, αν θέλω να σταματήσουμε και αν το ένα ή το άλλο. Εν τέλει πιάστηκαν από άλλη κουβέντα ουσιαστικά, που είπαν ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός» είπε η Χρύσα Χαζτηγεωργίου.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Ο αγώνας κρίθηκε στον πόντο αφού και οι δύο ομάδες, μετά τις αλλαγές που εγίναν φαίνεται να έχουν δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Λίγο πριν το τέλος, στα flag race, η Ιωάννα Τζαβέλα χτύπησε με αποτέλεσμά ο αγώνας να σταματήσει για λίγο. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο και συνέχισε λίγο αργότερα κανονικά.

Έτσι μετά από τα όσα συνέβησαν, ο αγώνας έλαβε τέλος και η κόκκινη ομάδα, ήταν εκείνη που τελικά κέρδισε το αγώνισμα με σκορ 12-10.

«Έχω επηρεαστεί από τότε που άλλαξαν οι ομάδες...» - Έξαλλη η Χρύσα Χατζηγεωργίου με τον Γιάννη Περπατάρη

Με εντάσεις ολοκληρώθηκε ο αγώνας αφού οι παίκτες φαίνεται ότι δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη στις νέες τους ομάδες και ορισμένοι επηρεάζονται ακόμη συναισθηματικά και ψυχολογικά, αδυνατώντας να αποδώσουν τα μέγιστα.

Αυτή την φορά, η Χρύσα Χατζηγερωγίου, εξέφρασε την ενόχλησή της μετά το αγώνισμα ασυλιάςαφού ο Γιάννης Περπατάρης είπε στην Άιρα ότι είναι καλύτερη από εκείνη. Τα παιδιά κάποτε ήταν στην ίδια ομάδα και είχαν συνηθίσει να ακούν καλά λόγια από συγκεκριμένους παίκτες, κάτι που πλέον δεν γίνεται.

«Έχω επηρεαστεί από τότε που άλλαξαν οι ομάδες. Κατα την διάρκεια του αγωνα άκουγα διάφορα που με επηρέαζαν, Στο τέλος άκουσα κάτι που με ενόχλησε. Είπε ο Γιάννης Περπατάρης στην Άιρα ότι είναι καλύτερη. Με ενόχλησε, ξέρω τις δυνατότητές μου. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση ειναι να κάνω focus στην ομάδα μου...» είπε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, καθώς οι νέοι παίκτες φαίνεται να μην είναι τόσο καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά μετά την αλλαγή των ομάδων. Λίγο πριν την ψηφοφορία οι παίκτες παραδέχτηκαν πως η νέα πραγματικότητα μακριά από συγκεκριμένα άτομα τους έχει κοστίσει αρκετά.

Στην συνέχεια, οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποψώρηση για αυτή την εβδομάδα. Οι παίκτες διχάστηκαν ανάμεσα σε Χρύσα Χατζηγεωργίου και Μαριλίνα Βακονδίου. Ωστόσο υποψήφια αναδείχθηκε η πρώτη με αποτέλεσμα η μονομαχία να είναι και επίσημα γυναικεία υπόθεση.

Χρύσα Χατζηγεωργίου