Survivor 2024: «Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα...» - Οι σπόντες του Αλέξη Παππά για την Χρύσα Χατζηγεωργίου

«Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα...» - Οι σπόντες του Αλέξη Παππά για την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Τα "καρφιά" του στην Χρύσα Χαζτηγερωγίου μετά την χθεσινή της υποψηφιότητα, πέταξε ο Αλέξης Παππάς, το βράδυ της Τρίτης 12/3 στο Survivor. O παίκτης της κόκκινης ομάδας άφησε να εννοηθεί ότι ανάμεσα σε εκείνη και σε κάποιον συμπαίκτη του υπάρχει κάποιο φλερτ, το οποίο δεν έχουμε δει ακόμη να "ανθίζει".

Οι σπόντες του Αλέξη Παππά για την Χρύσα Χατζηγεωργίου

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δε την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 12/3: ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία!

Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.