Survivor 2024: «Μην μου υψώνεις τη φωνή σου...» - Χαμός ανάμεσα σε Παππά, Ταλαδιανό και Μπολέτση λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας

«Τι σας έχω κάνει; όλο με εμένα ασχολείστε»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Μην μου υψώνεις τη φωνή σου...» - Χαμός ανάμεσα σε Παππά, Ταλαδιανό και Μπολέτση λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας

Έντονες αντιδράσεις φαίνεται ότι προκάλσε η υποψηφιότητα της Χρύσας Χατζηγεωργίου στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Η παίκτρια της μπλε ομάδας ήταν πολύ κοντά σε ψήφους σε με την Μαριλίνα Βακονδίου. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν ξεκινήσει ο ο τρίτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε) επικράτησε μία σύγχυση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Χαμός ανάμεσα σε Παππά, Ταλαδιανό και Μπολέτση λίγο πριν τον αγώνα

Συγκεριμένα ο Αλέξης Παππάς πήρε πρώτος τον λόγο με τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Φάνη Μπολέτση να απαντούν. Στην συνέχεια η συζήτηση ξέφυγε, με το θέμα να γίνεται πιο προσωπικό ανάμεσα στους τρεις παίκτες.

«Μην μου υψώνεις τη φωνή σου» τόνισε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Τι σας έχω κάνει; όλο με εμένα ασχολείστε» είπε απο την πλευρά του ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Οι σπόντες του Αλέξη Παππά για την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Παππάς πέταξε τα "καρφιά" του στην Χρύσα Χαζτηγερωγίου μετά την χθεσινή της υποψηφιότητα, O παίκτης της κόκκινης ομάδας άφησε να εννοηθεί ότι ανάμεσα σε εκείνη και σε κάποιον συμπαίκτη του υπάρχει κάποιο φλερτ.

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δε την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 12/3: ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία!

Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.