Survivor highlights 12/3: Εκτός η Χρύσα Χατζηγεωργίου - Οι σπόντες περί ειδυλλίου και η ανακοίνωση του Λιανού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 12/3: Εκτός η Χρύσα Χατζηγεωργίου - Οι σπόντες περί ειδυλλίου και η ανακοίνωση του Λιανού

Στο χθεσινό 12/3 επεισόδιο του Survivor η Χρύσα Χατζηγεωργίου βγήκε εκτός αγώνα λόγω υγείας, λίγο μετά αφότου οι σπόντες περί του ειδυλλίου της ήταν πολλές. Ποια ομάδα κέρδισε και ποιος βγήκε υποψήφιος;

Αναλυτικά τα 12/3 highlights του Survivor

«Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα...» - Οι σπόντες του Αλέξη Παππά για την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Τα "καρφιά" του στην Χρύσα Χατζηγεωργίου μετά την υποψηφιότητα της πέταξε ο Αλέξης Παππάς, το βράδυ της Τρίτης 12/3 στο Survivor. O παίκτης της κόκκινης ομάδας άφησε να εννοηθεί ότι ανάμεσα σε εκείνη και σε κάποιον συμπαίκτη του υπάρχει κάποιο φλερτ, το οποίο δεν έχουμε δει ακόμη να "ανθίζει".

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δε την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

«Μην μου υψώνεις τη φωνή σου...» - Χαμός ανάμεσα σε Παππά, Ταλαδιανό και Μπολέτση λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας

Λίγο πριν ξεκινήσει ο ο τρίτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας επικράτησε μία σύγχυση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Συγκεριμένα ο Αλέξης Παππάς πήρε πρώτος τον λόγο με τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Φάνη Μπολέτση να απαντούν. Στην συνέχεια η συζήτηση ξέφυγε, με το θέμα να γίνεται πιο προσωπικό ανάμεσα στους τρεις παίκτες.

«Μην μου υψώνεις τη φωνή σου» τόνισε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Τι σας έχω κάνει; όλο με εμένα ασχολείστε» είπε απο την πλευρά του ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Εκτός αγώνα η Χρύσα Χατζηγεωργίου - Πρήστηκε το πρόσωπό της

Ένα τσίμπημα από σφήκα κράτησε την Χρύσα , μακριά από τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Μάλιστα η παίκτρια στην αρχή του επεισοδίου, εμφανίστηκε στα πλάνα πρησμένη καθώς έχει αλλεργία στο συγκεκριμένο έντομο.

«Σήμερα ξεκίνησε μια καινούργια μέρα, όχι πολύ καλή για μένα αφού με τσίμπησε σφήκα ή μέλισσα, δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Εγώ είμαι αλλεργική, νομίζω φαίνεται, θα μεταφερθώ στην κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις και ελπίζω να μην με επηρεάσει αυτό και άλλο στην ψυχολογία μου...» ανέφερε η παίκτρια.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι με εντολή γιατρού, η παίκτρια των μαχητών θα παραμείνει εκτός αγώνα. «Έχεις κάνει μία ένεση με αντισταμινικά η οποία θα σε κρατήσει εκτός αγώνα με εντολή γιατρού...»

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Συγκλονιστικός ήταν ο αγώνας ασυλίας. Οι δύο ομάδες έβαλαν ξανά τα δυνατά τους για κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι και να πάνε στο αποψινό συμβούλιο ως απλοί παρατηρητές.

Ωστόσο μία ήταν η ομάδα που τα κατάφερε και αυτή ήταν εκείνη των Μαχητών, οι οποίοι απόψε πήραν στα σοβαρά την παραμονή τους στο ριάλιτι και κατάφεραν να επικρατήσουν της κόκκινης ομάδας η οποία θα κληθεί να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά από μία σύντομη ψηφοφορία, η ομάδα των Διασήμων αποφάσισε ότι η Άιρα θα είναι η τρίτη μονομάχος η οποία θα διεκδικήσει την θέση της στο παιχνίδι,. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η πρώτη της φορά καθώς δεν είχε ψηφιστεί ποτέ ξανά από τους συμπαίκτες της.