Ευαγγελία Μουμούρη: «Η ατάκα "Ευλόγησον" προέκυψε όταν...» - Η αποκάλυψη για το "Ευτυχισμένοι Μαζί" 15 χρόνια μετά

«Στις σκηνές βάζαμε τα σκονάκια μέσα στο κατσίκι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ευαγγελία Μουμούρη: «Η ατάκα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 13/3, η Ευαγγελία Μουμούρη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για μεταξύ άλλων για την σειρά στην οποία συμμετείχε "Ευτυχισμένοι Μαζί", τον ρόλο της δασκάλας αλλά και για τα ευτράπελα που είχαν συμβεί στα γυρίσματα.

Τι αποκάλυψε η Ευαγγελία Μουμούρη για το Ευτυχισμένοι Μαζί

«Νομίζω ότι όλοι είχαμε περάσει υπέροχα τότε. Η ατάκα "Ευλόγησον" προέκυψε όταν μου είπε να το πω ο Γιάννης Μπέζος, ήθελε να το λέω συνέχεια. Τις Απόκριες παιδιά ντύνονταν "Ευλόγησον" και μου έστελναν φωτογραφίες».

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά: Και όμως δεν ήταν ο Γιαννάκης - Ποιος ήταν πίσω από την αφήγηση του Ευτυχισμένοι Μαζί

«Κάποια στιγμή σε γύρισμα τα φώτα ήταν περίεργα κι έπρεπε να κινούμαστε ανάλογα για να φωτιζόμαστε. Βάζαμε σκονάκια σε κουτιά πίτσας και πάνω σε cd, ακόμα και σε πλάτη συνάδελφου. Σε ένα εορταστικό γύρισμα, πασχαλινό, είχαμε σκηνή γύρω από ένα κατσίκι. Κάναμε ώρες γύρισμα και από τη μία πλευρά, που δεν φαινόταν, το είχαμε φάει το κατσίκι, ενώ από την άλλη ήταν πάρα πολύ ωραίο, με την πετσούλα του. Και στις σκηνές βάζαμε τα σκονάκια μέσα στο κατσίκι» αποκάλυψε.

Το σεναριακό λάθος που δεν παρατήσε κανείς στη σειρά του MEGA "Ευτυχισμένοι μαζί"

Πριν από καιρό ε΄χε διαρρεύσει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έδειξε η κάμερα του MEGA στο κωμικό σίριαλ "Ευτυχισμένοι μαζί". Όταν οι δύο οικογένειες ενώθηκαν, συγκεκριμένα, οι δύο κόρες της Ελένης, Εύα και Φίφη, υποστήριζαν πως ήταν χορτοφάγοι, επομένως το κρέας δεν χωρούσε στη διατροφή τους και κάθε φορά που έβλεπαν τον Διονύση, τον Μάρκο, τον Θανάση καιτον Γιαννάκη να τρώνε λαίμαργα κάποιο είδος κρέατος, αηδίαζαν και χαρακτήριζαν την τροφή αυτή ως "πτώμα".

Αυτό, όμως, κράτησε για λίγο, αφού λίγα επεισόδια αργότερα όταν ο πλέον πατέρας των κοριτσιών, που υποδυόταν ο Γιάννης Μπέζος, αποφάσισε να βγάλει την οικογένεια για πρωινό στην μπιραρία του, τους έβγαλε να φάνε αυγά, μπέικον, λουκάνικα και τηγανιτές πατάτες. Εκείνες, όχι μόνο δεν αντέδρασαν άσχημα, αλλά αντιθέτως ενθουσιάστηκαν.