Survivor highlights 13/3: Άσχημα ψυχολογικά η Δώρα - Η ψηφοφορία και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 13/3: Άσχημα ψυχολογικά η Δώρα - Η ψηφοφορία και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Στο χθεσινό 13/3 επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τον τελευταίο αγώνα ασυλίας, αλλά και την ψηφοφορία για την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση. Τι συνέβη πριν από όλα αυτά;

Αναλυτικά τα 13/3 highlights του Survivor

«Πρέπει να παλέψει γιατί ξέρω ότι είναι δυνατή..» - Στα πατώματα η Δώρα μετά την υποψηφιότητα της Άιρα

Δείτε επίσης: Survivor - αποκάλυψη: Ο πραγματικός λόγος που ο Τζέιμς Καφετζής ζήτησε να αποχωρήσει - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την Κατερίνα Δαλάκα

Έντονα σχολιάστηκε η υποψηφιότητα της Άιρα, στο συμβούλιο του νησιού μετά την ήττα των κόκκινων από τους μπλε. Όπως είδαμε η Δώρα Νικολή επηρεάστηκε αφού οι δύο παίκτριες είναι αρκετά κοντά, ενώ τα σχόλια δεν έλειψαν και από την πλευρά των αντιπάλων.

«Έχει πολλές στιγμές να ζήσει ακόμα... Πρέπει να παλέψει γιατί ξέρω ότι είναι δυνατή, και να παραμείνει στην μονομαχία. Είναι το πιο κοντινό μου άτομο εδώ μέσα...» είπε η Δώρα.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε ξαφνικά ο Τζέιμς Καφετζής - Οι αναρτήσεις που τον "έκαψαν" πριν το ανακοινώσει η παραγωγή

Από την πλευρά της, ωστόσο, η Άιρα φαίνεται ότι δεν το πήρε και τόσο βαριά, αφού φάνηκε ιδιαίτερα χαλαρή στην προσωπική της συνέντευξη. «Δύο μήνες την έχω γλιτώσει. Κάτι έκανα σωστά. Ναι μεν θα τα δώσω όλα για να αποδείξω ότι μπορώ να παραμείνω στο παιχνίδι αλλά από την άλλη και να φύγω σπίτι θα πάω να φάω...»

Έστησαν γλέντι γύρω από την φωτιά - Οι πανηγυρισμοί μετά την νίκη και το λαχταριστό γλυκό

Μια νίκη που ήθελαν και χρειαζόταν πολύ, κατέκτησαν οι Κόκκινοι στα παιχνίδια της Καραϊβικής. Μετά την ήττα από τους μπλε, οι κόκκινοι "πήραν" τα πάνω τους και απόλαυσαν ένα λαχταριστό γλυκό.

Η χαρά τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού κατά την επιστροφή τους στην καλύβα και μετά από αρκετή κατανάλωση ζάχαρης, η οποία τους ανέβασε την διάθεση στα ύψη, έστησαν γλέντι γύρω από την φωτιά και χόρεψαν. Από την άλλη πλευρά οι μαχητές, επέστρεψαν απογοητευμένοι και μάζεψαν τις δυνάμεις τους για τον 4 αγώνα ασυλίας.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον 4ο αγώνα ασυλίας

Τόσο Κόκκινοι όσο και Μπλε, "ρίχτηκαν στην μάχη" προκειμένου να μην ψηφιστούν στο δύσκολο συμβούλιο, το τελευταίο αυτής της εβδομάδας.

Κανείς δεν παρέδωσε τα "όπλα" με τους παίκτες να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να κρατήσουν στην θέση τους στο παιχνίδι. Ωστόσο ήταν εμφανές ότι οι κόκκινοι, είχαν ένα σταθερό προβάδισμα από την αρχή του αγωνίσματος, το οποίο τελικά τους έδωσε και την νίκη.

Έτσι, οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφιστούν.

Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Η απόφαση των Κόκκινων ήταν ξεκάθαρη καθώς οι επιλογές τους δεν ήταν πολλές και έτσι η Μαριλίνα Βακονδίου είναι εκείνη που θα διεκδικήσει στο αυριανό επεισόδιο την παραμονή της στο παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε ότι το Youweekly.gr, είχε αποκαλύψει πρώτο ότι η παίκτρια θα βρεθεί στην αυριανή μονομαχία.

Μαριλίνα Βακονδίου