Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αποψινό αγώνα επάθλου (14/3)

Είχε ξεκάθαρο προβάδισμα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αποψινό αγώνα επάθλου (14/3)

Έναν καθηλωτικό αγώνα γεμάτο εντάσεις παρακολουθήσαμε απόψε 14/3, στο Survivor. Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης για να κατακτήσουν το έπαθλο το οποίο σήμερα ήταν διπλό. Η ομάδα που θα έπαιρνε την νίκη θα κέρδιζε ένα μαξιλάρι αλλά και έπαθλο φαγητού.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αποψινό αγώνα επάθλου

Η κόκκινη ομάδα είχε ένα σταθερό προβάδισμα από την αρχή και παρά την προσπάθεια των μπλε να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, τελικά πήρε και την τελευταία νίκη της εβδομάδας αλλά και τα δύο έπαθλα. Έτσι οι μαχητές επέστρεψαν ηττημένοι στην καλύβα τους.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 14/3: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Ξεσπά ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατά του Φάνη

Ωστόσο λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Σταμάτης Ταλαδιανός είχε ένα έντονο ξέσπασμα κατά του Φάνη Μπολέτη. Συγκεκριμένα οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση καθώς ο πρώτος μετά την ήττα του, είπε στην παραγωγή ότι η πίστα δεν έχει νερό.

Εκείνη την στιγμή ο Φάνης, ξεκίνησε να φωνάζει στον Σταμάτη και να του λέει ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι έχασε. Στην συνέχεια ξεκίνησε ο καβγάς με τον παίκτη της μπλε ομάδας να φεύγει από τον πάγκο και πίσω του να τρέχει η Μαριλίνα για να τον ηρεμίσει. Ωστόσο ο ίδιος ξέσπασε κατά του Φάνη.

«Ξεκινάω να παίξω μια πίστα με νερό που δεν έχει νερό και γυρνάει και μου λέει ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι έχασα. Δεν θα κάτσω να βάλω την ουρά μέσα στα σκέλια μου. Κάθε μέρα γίνεται αυτό το πράγμα, μου επιτίθενται έτσι κάθε μέρα, δεν μπορώ να κάτσω εκεί και να μην μιλάω. Γυρνάω να πω στην παραγωγή ότι η πίστα δεν έχει νερό και μου λένε ότι η δεν αποδέχομαι την ήττα μου. Θα κάτσω να μιλήσω με αυτόν που με φωνάζει κλόουν και καραγκιόζη;

Έχω 300 παλμούς. Παίζω έναν αγώνα και θέλω να κερδίσω και μου φωνάζουν. Τι είναι αυτά; Εγώ πως να συνεχίσω και με ποιον; Με τον Φάνη τον κακομαθημένο, το πλουσιόπαιδο; Που μου λέει "δεν θέλω να γίνω σαν και εσένα," που δουλεύω από τα 13 μου και προσπαθώ να μεγαλώσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου; Ποιος; Αυτός; Που έχει έρθει εδώ με τα λεφτά του πατέρα του για να μου το παίξει τι; Και για να μην σου πω τι άλλο κάνει εδώ μέσα. Αυτός θα μου μιλήσει για ηθική;»