My Style Rocks (15/3): Ντυμένος γάμπρος εμφανίστηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο πλατό - «Θα μπορούσε να ήταν κανονικός ο γάμος...»

«Πρέπει να το πούμε τώρα;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks (15/3): Ντυμένος γάμπρος εμφανίστηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο πλατό - «Θα μπορούσε να ήταν κανονικός ο γάμος...»

Ένα απολαυστικό Gala, παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Παρασκευής 15/3, στo show μόδας My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες σήμερα ντύθηκαν στα λευκά, προτείνοντας στις νύφες σύγχρονα αλλά και πιο κλασσικά στιλ νυφικών. Ωστόσο δεν εμφανίστηκαν μόνες τους, αλλά με τους γαμπρούς τους.

Ντυμένος γαμπρός ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο πλατό του My Style Rocks

Πρώτη στο πλατό εμφανίστηκε η Ανδριάνα Παναγιώτου η οποία είχε στο πλευρό της τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Έκπληκτη η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τον δημοσιογράφο αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους. «Ναι υπάρχει. Πρέπει να το πούμε τώρα; Θα μπορούσε να ήταν κανονικός ο γάμος, απλά είναι νωρίς ακόμα. Είναι μικρή» απάντησε ο ίδιος.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Η Νικολούζου αποκάλυψε πως γεννήθηκε αγόρι - Όλη η αλήθεια για την αντιμετώπιση των άλλων κοριτσιών στα καμαρίνια

«Οπότε είμαι μαζί με τον Λάμπρο νιώθω ασφάλεια», απάντησε η Αδριάνα Παναγιώτου

«Πολύ αινιγματικά μου τα λένε και τον ξέρω πολλά χρόνια τον Κωνσταντάρα και δεν ξέρω τι να κάνω αυτή τη στιγμή. Με έχετε μπερδέψει», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της παίκτριας τόσο από τις υπόλοιπες κοπέλες όσο και από τους κριτές ανέφερε: «Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανακάνει και επειδή δεν προβλέπεται, το έκανα για να με δει η μανούλα μου».

Το βιογραφικό της

Ανδριάνα Παναγιώτου

Ηλικία: 27 ετών

Επάγγελμα: Δημοσιογράφος

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και το όνειρό της ήταν και είναι να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Παρακολουθεί το My Style Rocks φανατικά από τον πρώτο κύκλο και πάντα ένιωθε ότι έχει μια θέση σε αυτό. Θέλει να εξελίξει τον εαυτό της στιλιστικά και ανυπομονεί πολύ να την αξιολογήσει η κριτική επιτροπή. Πάντα της άρεσε να ακολουθεί τις τάσεις και να τις αντιγράφει. Λατρεύει τα στρας, τις παγιέτες, τα φτερά, τα πούπουλα… και ανεξαρτήτως αν αποτελούν τάση της εποχής, δεν μπορεί να τα αποχωριστεί!

Χαρακτηρίζει το στυλ της «classy, sassy με extreme elements που καμιά φορά δημιουργούν ένα μη αναμενόμενο twist». Δεν της αρέσουν οι κακές συμπεριφορές ενώ δεν ανέχεται την αγένεια και το ψέμα. Στο My Style Rocks έρχεται για να μάθει, να εξελιχθεί και… για τη δημοσιότητα!

MY STYLE ROCKS ΑΝΔΡΙΑΝΑ