MasterChef 8: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (15/3)

Ήταν απαιτητική η δοκιμασία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (15/3)

Μία συγκλονιστική δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 15/3, στο Master Chef. Oι διαγωνζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι ωστόσο ένας δεν τα κατάφερε (δείτε εδώ τα highlights).

Υπνεθυμίζουμε ότι νωρίτερα, κατά την διάρκεια της δοκιμασία ο Σωτήρης Κοντιζάς, προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την γνωριμία του με την σύζυγό του. Αφορμή στάθηκε ο καλεσμένος σεφ, Περικλής Κοσκινάς, στου οποίου το εστιατόριο είχε δει για πρώτη φορά την σύζυγό του (δείτε εδώ την επική περιγραφή του).

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε από το Master Chef

Μετά λοιπόν απο μία πολύωρη και απαιτητική δοκιμασία, ο Παναγιώτης είχε το λιγότερο καλό πιάτο και γι' αυτό αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής αφήνοντας πίσω την ποδιά του.

Το βιογραφικό του

Παναγιώτης Φραγκιουδάκης (31 ετών)

Παναγιώτης Φραγκιουδάκης
Ο Παναγιώτης είναι 31 ετών. Αποφάσισε να γίνει μάγειρας όταν, ως παιδί ακόμα, έβλεπε τη γιαγιά του να μαγειρεύει για τα γιορτινά τραπέζια με «8 χέρια», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει. Ο ίδιος αγαπά ιδιαίτερα το street food και ονειρεύεται στο μέλλον ένα δικό του παραδοσιακό μεζεδοπωλείο. Έχοντας ένα τετράδιο με συνταγές, παρακαταθήκη της γιαγιάς του, κατάφερε να πετύχει τον πρώτο στόχο του, να κερδίσει μια θέση στην κουζίνα του MasterChef 2024. Επόμενος στόχος του ο τελικός!