Survivor spoiler 17/3: ΧΑΜΟΣ! Από τους Κόκκινους πάει στους Μπλε

"Μεταγραφή φωτιά"

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor spoiler 17/3: ΧΑΜΟΣ! Από τους Κόκκινους πάει στους Μπλε

Νέες ανακοινώσεις αλλά και μετακινήσεις παικτών, θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 17/3 στο Survivor. Οι εξελίξεις αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό, αφού οι πλέουν το παιχνίδι θα παίζεται υπό διαφορετικούς όρους (δείτε εδώ το τρέιλερ).

Αυτή είναι η παίκτρια που αλλάζει ομάδα

Την τελευταία εβδομάδα είδαμε τις συνεχόμενες ήττες των Μαχητών από τους Διάσημους, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που απουσιάζουν από τα αγωνίσματα, καθιστώντας έτσι, το παιχνίδι, άνισο. Η παραγωγή θέλησε να φέρει ξανά τις ισορροπίες ανάμεσα στις ομάδες, γι' αυτό και προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές.

SURVIVOR SPOILER

Σύμφωνα λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly, η Αναστασία Τσέρου "μετακομίζει" από την μπλε στην κόκκινη ομάδα, προκειμένου οι μαχητές να βοηθηθούν και να πάρουν λίγο τα πάνω τους. Επίσης ένας ακόμη παίκτης επιστρέφει στα αγωνίσματα μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του (δείτε εδώ ποιος).

Τι συμβαίνει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με την Ασημίνα γιατί ο τραυματισμός της είναι πιο σοβαρός. Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή δεν θα παίξει.

Ωστόσο, έχει μείνει πολύ καιρό εκτός αγώνων με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για το μέλλον της στο παιχνίδι. Σε προηγούμενους κύκλους όποιος έμενε μεγάλο διάστημα χωρίς να παίζει, η παραγωγή τον έδιωχνε τόσο λόγω της υγείας του όσο και γιατί αν πάρει πολύ καιρό για να αναρρώσει δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους να μην παίζει αλλά να παραμένει στο Survivor.