Survivor spoiler: Μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα σε 2 γυναίκες για την πρώτη θέση στα στατιστικά - Ποια βρίσκεται στην τελευταία

Βοηθάει άραγε η αποχή της Ασημίνας Χατζηαδρέου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα σε 2 γυναίκες για την πρώτη θέση στα στατιστικά - Ποια βρίσκεται στην τελευταία

Η προηγούμενη εβδομάδα (3-7/3) που έκλεισε για το Survivor έμελλε να φέρει ανατροπές για τους παίκτες, που βλέπουμε να αγωνίζονται στη μπλε και στην κόκκινη ομάδα, καθώς η σύσταση τους άλλαξε ολοκληρωτικά.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής 17/3, που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους, πως οι τραυματισμοί αρκετών παικτών αναγκάζει την παραγωγή να προχωρήσει σε νέες αλλαγές (δείτε εδώ).

Φυσικά, όσοι έχουν προστατεύσει τον εαυτό τους και δεν έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς σαρώνουν με βάση το αγωνιστικό του πρόσωπο στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Με βάση λοιπόν την εβδομάδα, που ολοκληρώθηκε και τα στατιστικά του survivor-stats μπορούμε να μιλήσουμε για τις καλύτερες σε αθλητικό επίπεδο γυναίκες αλλά και τη μια παίκτρια, που έχει δείξει κακά σημάδια με τις επιδόσεις της.

Δείτε εδώ το trailer για το σημερινό 18/3 επεισόδιο

Ο πίνακας με τα στατιστικά των γυναικών στο Survivor (3-7/3)

Πρώτη στον πίνακα των διάσημων και μαχητριών έρχεται για μία ακόμα φορά η Κατερίνα Δαλάκα με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να κονταροχτυπιέται μαζί της, στη δεύτερη θέση. Να τονίσουμε εδώ, πως ο τραυματισμός στο χέρι της Ασημίνας μειώνει σημαντικά τον ανταγωνισμό για τις γυναίκες.

Στο τέλος των στατιστικών βλέπουμε την Ευγενία Μπόρλα, μια παίκτρια των μαχητών, που κοντεύει να κλείσει ένα μήνα παραμονής στο ριάλιτι, ωστόσο μάλλον δεν το έχει βρει ακόμα και θέλει τον χρόνο της.

Survivor - Στατιστικά γυναικών
survivor-stats.gr

ΠΗΓΗ survivor-stats.gr