Survivor 2024: «Είναι σαν να με έχει κερατώσει 10 φορές και να λέω κεράτωσέ με άλλη μία» - Ξεσπά ο Ταλαδιανός κατά του Μπολέτση

«Μέχρι χθες με κακολογούσε, με κακοχαρακτήριζε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Είναι σαν να με έχει κερατώσει 10 φορές και να λέω κεράτωσέ με άλλη μία» - Ξεσπά ο Ταλαδιανός κατά του Μπολέτση

Στα ύψη έχουν ανέβει οι τόνοι στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, μετά και το χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/3, ο Σταμάτης Ταλαδιανός εξαπέλυσε τα "πυρά" του κατά του Φάνη Μπολέτση, μετά την αλλαγή συμπεριφοράς που είχε απέναντί του.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός αμφιβάλλει για τις προθέσεις του Φάνη Μπολέτση

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σταμάτης είχε ένα άγριο ξέσπασμα κατά του συμπαίκτη του, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες, με τον Φάνη Μπολέτση χθες να αλλάζει ομάδα αλλά και συμπεριφορά απέναντι στον Σταμάτη.

«Δεν ξέρω από που να το πιάσω και από που να το αφήσω. Από την μία, η δυναμικής της ομάδας μεγάλωσε, από την άλλη, εγώ με τέσσερα άτομα έκανα παρέα και δεν είναι κανένας εδώ πέρα. Η επιστροφή του Φάνη μου φαίνεται περίεργή απέναντι σε εμένα όταν έχουν γίνει τόσα πολλά. Ναι μεν γύρισε και μου ζήτησε να κάνουμε μια νέα αρχή. Μέχρι χθες με κακολογούσε, με κακοχαρακτήριζε, μου φώναζε και γενικά υπήρχε μια ένταση, κάτι το οποίο για να το πουν και οι υπόλοιποι στο συμβούλιο σημαίνει ότι είπε πολλά και σε αυτούς.

Αυτό με τρομάζει. Με τρομάζει να βλέπω σε έναν άνθρωπο την μια να σε βρίζει και την άλλη μέρα, για το δικό του συμφέρον, να αλλάζει τελείως συμπεριφορά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτά που έχει πει για εμένα. Είναι σαν να με έχει κερατώσει κοπέλα 10 φορές και να λέω κεράτωσέ με άλλη μία»