Survivor highlights 18/3: Η απάντηση της Χατζηγεωργίου για τον Μπολέτση και ο σοκαρισμένος παίκτης που κινδυνεύει να φύγει

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 18/3: Η απάντηση της Χατζηγεωργίου για τον Μπολέτση και ο σοκαρισμένος παίκτης που κινδυνεύει να φύγει

Ένα ιδιαίτερα ήρεμο Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 18/3 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Βγήκε ακόμα ένας υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ λίγο πριν είχαμε μερικές εντάσεις που δεν ήταν σαν τις παλιές...

Αναλυτικά τα 18/3 highlights του Survivor

«Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της, πρέπει να καταλάβει ότι...» - "Κόλαφος" η Χρύσα Χατζηγεωργίου για Ασημίνα

Τα "καρφιά" της πέταξε η Χρύσα Χατζηγεωργίου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, σχετικά με όσα είπε η ίδια στο προχθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor (δείτε εδώ τι έγινε). Χθες18/3, λοιπόν, η παίκτρια της μπλε ομάδας θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει την ενόχλησή της.

Συγκεκριμένα η παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε ξανά στην ιδιαίτερη σχέση που έχει η Χρύσα με τον Φάνη Μπολέτση και το πως αυτή έχει αντίκτυπο στα αγωνίσματα.

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω...»

«Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της, γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της», είπε η Χρύσα.

«Είναι σαν να με έχει κερατώσει 10 φορές και να λέω κεράτωσέ με άλλη μία» - Ξεσπά ο Ταλαδιανός κατά του Μπολέτση

Στα ύψη έχουν ανέβει οι τόνοι στο ριάλιτι. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Σταμάτης Ταλαδιανός εξαπέλυσε τα "πυρά" του κατά του Φάνη Μπολέτση, μετά την αλλαγή συμπεριφοράς που είχε απέναντί του.

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σταμάτης είχε ένα άγριο ξέσπασμα κατά του συμπαίκτη του, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες, με τον Φάνη Μπολέτση χθες να αλλάζει ομάδα αλλά και συμπεριφορά απέναντι στον Σταμάτη.

«Δεν ξέρω από που να το πιάσω και από που να το αφήσω. Από την μία, η δυναμικής της ομάδας μεγάλωσε, από την άλλη, εγώ με τέσσερα άτομα έκανα παρέα και δεν είναι κανένας εδώ πέρα. Η επιστροφή του Φάνη μου φαίνεται περίεργή απέναντι σε εμένα όταν έχουν γίνει τόσα πολλά. Ναι μεν γύρισε και μου ζήτησε να κάνουμε μια νέα αρχή. Μέχρι χθες με κακολογούσε, με κακοχαρακτήριζε, μου φώναζε και γενικά υπήρχε μια ένταση, κάτι το οποίο για να το πουν και οι υπόλοιποι στο συμβούλιο σημαίνει ότι είπε πολλά και σε αυτούς.

Αυτό με τρομάζει. Με τρομάζει να βλέπω σε έναν άνθρωπο την μια να σε βρίζει και την άλλη μέρα, για το δικό του συμφέρον, να αλλάζει τελείως συμπεριφορά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτά που έχει πει για εμένα. Είναι σαν να με έχει κερατώσει κοπέλα 10 φορές και να λέω κεράτωσέ με άλλη μία»

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Ανατροπή με τον δεύτερο υποψήφιο

Με ανατροπές και έναν συγκλονιστικό αγώνα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να κατακτήσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Αυτή την φορά, ο αγώνας κρίθηκε επίσης στον πόντο, με τους μπλε να καταφέρνουν τελικά να πάρουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Αυτός βγήκε υποψήφιος

Αυτό σημαίνει ότι οι κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν και τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας ο οποίος είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.