Survivor trailer 19/3: «Έβαζε τα χέρια του, τραβώντας τα πόδια μου!» - Καταγγελία σοκ στο συμβούλιο του νησιού για τον Γιάννη Περπατάρη

Τι ακριβώς συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 19/3: «Έβαζε τα χέρια του, τραβώντας τα πόδια μου!» - Καταγγελία σοκ στο συμβούλιο του νησιού για τον Γιάννη Περπατάρη

Η 11η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε δυναμικά για τους μπλε αφού εφόσον άλλαξαν ξανά οι ομάδες η ψυχολογία και η δυναμική τους φαίνεται πως εκτοξεύτηκε στα ύψη. Αποτέλεσμα αυτού μέχρι στιγμής να έχουν σημειώσει 2 νίκες στις πρώτες δυο ασυλίες της εβδομάδας.

Οι Κόκκινοι από την άλλη πολύ πεσμένοι ψυχολογικά έχουν βγάλει στον τάκο ήδη δυο συμπαίκτες τους, τον Νίκο Ρικουνάκη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους κλειδώνοντας κάπως έτσι πως η μονομαχία αυτή την εβδομάδα θα είναι αντρική υπόθεση.

Απόψε 19/3, λοιπόν, μπλε και κόκκινοι θα ρίξουν μεγάλη μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει) και λίγο πριν η ηττημένη ομάδα ψηφίσει έναν συμπαίκτη της για υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα καταγγείλει δημόσια τον Γιάννη Περπατάρη για μια κίνησή του στον στίβο μάχης, την στιγμή που έπαιζαν ο ένας απέναντι από τον άλλο.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Ποιος είναι πραγματικά ο Γιάννης Περπατάρης

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι 34 ετών, έχει μεγαλώσει στη Βόρεια Εύβοια και εργάζεται ως αγρότης. Αγαπάει τη φύση και φροντίζει καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Παράλληλα, διατηρεί επιχείρηση καφέ, ενώ γυμνάζεται τακτικά. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο.

To προφίλ του στο Instagram μετρά ήδη μέχρι στιγμής 12 χιλιάδες ακόλουθους ενώ ο ίδιος πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο συνήθιζε να αναρτά συχνά φωτογραφίες του από ταξίδια που κάνει. Τα περισσότερα από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει, είναι κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όταν πηγαίνει για διακοπές στα νησιά.