Survivor 2024 – Πέτυχε τον πόντο και φίλησε την κάμερα: Η 4η ασυλία τους ανήκει

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Πέτυχε τον πόντο και φίλησε την κάμερα: Η 4η ασυλία τους ανήκει

Η ένταση στα «κόκκινα» και σε αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να ρίχνονται στον αγώνα και να μην λείπουν οι γκρίνιες. Μέχρι σήμερα οι Μπλε είχαν το απόλυτο, με 3 στις 4 νίκες σε ματς ασυλίας, αλλά συνέχισαν το σερί τους;

Φυσικά και ναι, αφού Φάνης και Σταυρούλα στάθηκαν στο ύψος τους στο τέλος του αγώνα και έφεραν τον πόντο, με τον πρώτο να γυρνάει και να φιλάει την κάμερα μόλις σημείωσε τη νίκη. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη θα μπορούσε να πει κάποιος, αν δεν είχε προηγηθεί ένα περιστατικό που σημάδεψε τον αγώνα ασυλίας.

Οι Μπλε πήραν προβάδισμα από το πρώτο λεπτό στον αγώνα ασυλίας του Survivor και κάποια στιγμή μάλιστα είχαν προηγηθεί με 7-2. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη που αρνήθηκαν να αγωνιστούν παραπάνω, και κάπως έτσι οι Κόκκινοι πήραν πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία έγινε ανατροπή, με τους Κόκκινους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - ΧΑΜΟΣ στον αέρα, διακόπηκε ο αγώνας ασυλίας και δύο παίκτες αποχώρησαν

Αήττητοι οι Μπλε στο Survivor

Αυτή η εβδομάδα τους ανήκει και επίσημα. Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας έληξε με 4-12 υπέρ των Μπλε, όταν υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Νίκος Ρικουνάκης. Η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έληξε με 10-12 ξανά υπέρ των Μπλε και υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους...

Η τρίτη ασυλία έληξε με 9-11 υπέρ των Μπλε ξανά και υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιάννης Περπατάρης, ενώ σήμερα με τελικό σκορ 9-12 οι Κόκκινοι καλούνται πάλι να ψηφίσουν έναν δικό τους συμπαίκτη προς αποχώρηση. Το youweekly.gr σας είχε κάνει update, παρά τα πρώτα spoilers, και σας είχε ενημερώσει για το τελικό αποτέλεσμα.