Survivor spoiler 21/3: ΩΧ ΑΜΑΝ - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Θα σπάσει το σερί των Μπλε ή θα κάνουν 5/5;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 21/3: ΩΧ ΑΜΑΝ - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Απόψε 21/3 φτάνει στο τέλος της η 11η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, μια εβδομάδα που αν μη τι άλλο δεν πήγε καθόλου καλά για τους Κόκκινους που έχουν χάσει και τις 4 ασυλίες κι έχουν σήμερα να "συμπαρασταθούν" σε 4 συμπαίκτες τους: τον Νίκο Ρικουνάκη, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, τον Γιάννη Περπατάρη και τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Η ψυχολογία των Κόκκινων είναι πολύ άσχημη και υπάρχουν στην ομάδα τους πολλά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και τους επηρεάζουν όλους με αποτέλεσμα να μην σκέφτονται καθαρά και κάποιοι από αυτούς να μην μπορούν καν να αποδώσουν στον στίβο μάχης. Πριν, ωστόσο, φτάσουμε στην μονομαχία της αποχώρησης, μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν ακόμα ένα game, το 5ο και τελευταίο της εβδομάδας με έπαθλο που όλοι θέλουν.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε 21/3 στο Survivor

Είναι δεδομένο πως για να πάρουν πόντο οι Κόκκινοι πρέπει να λυθούν κάποια μεταξύ τους πράγματα και μέχρι να λυθούν είναι ξεκάθαρο πως νίκη δεν θα δουν! Σύμφωνα, λοιπόν, με τις έως τώρα πληροφορίες του Youweekly.gr νικητές θα είναι και σήμερα οι Μπλε! Θα πάρουν και τον 5ο πόντο ρίχνοντας ακόμα περισσότερο στον "βούρκο" τους Κόκκινους! Αυτή είναι η μέχρι στιγμής πληροφόρησή μας! Ποιος θα είναι άραγε ο παίκτης που θα αποχωρήσει;

UPDATE: Ανατροπή τελικά κερδίζουν οι κόκκινοι!