Survivor 2024 – Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τον Γιώργο Γκιουλέκα: «Δεν μπορεί να γράφει στο κούτελό μας τη λέξη "μ...ς"»

Ο παίκτης των Κόκκινων έσταξε φαρμάκι για τον Τζέιμς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τον Γιώργο Γκιουλέκα: «Δεν μπορεί να γράφει στο κούτελό μας τη λέξη

Η γκρίνια στους Κόκκινους συνεχίζεται, μετά από τέσσερις απανωτές ήττες, καθώς σήμερα θα κληθούν να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους. Στην ένταση ήρθε να προστεθεί και η χθεσινή άρνηση του Γιώργου Γκιουλέκα να αγωνιστεί για την ασυλία παρά το γεγονός ότι ο γιατρός του Survivor του είχε δώσει το «πράσινο φως».

Επόμενο ήταν να ανέβουν οι τόνοι, με τον απόντα από τη χθεσινή διαμάχη Αλέξη Παππά -είχε πάει για εξετάσεις στο μάτι του- να δίνει τη δική του γνώμη για όσα διαδραματίστηκαν. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για όσα άκουσε.

«Προσπάθησα να μιλήσω με κάποια παιδιά για να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη χθες και μου είπαν ότι ο Γιάννης παράτησε το παιχνίδι και πέταγε τους στόχους στον γάμο του Καραγκιόζη και ότι ο Γιώργος αποφάσισε πως είναι κουρασμένος μόλις έχασε απ' τον Σταμάτη, αλλά ξαφνικά ξεκουράστηκε στο flag race...», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Δεν καταλαβαίνω, όταν παίρνει ένας παίκτης τόσα χάπια, όσα λέει ότι παίρνει, θα αλλάξει κάτι στο σώμα του μέσα σε 15 λεπτά ξεκούρασης; Δεν ήμουν παρών, αλλά 8 άτομα είπαν ότι κάποιοι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η Μπλε ομάδα. Αφού το είδαν 8 άτομα, δεν είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να γράφει στο κούτελό τους τη λέξη “μ...ς”. Δεν γίνεται να το δεχτούμε και να πούμε στα παιδιά “Ευχαριστούμε που το γράψατε αυτό”. Πρέπει να ξέρουν ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας», συμπλήρωσε ο παίκτης των Κόκκινων στο Survivor.

«Δάκτυλο» Τζέιμς βλέπει ο Αλέξης Παππάς στο Survivor

Δεν έκρυψε βέβαια ότι θεωρεί πως Γιώργος και Γιάννης δουλεύουν για τους Μπλε, ενώ άφησε αιχμές για τον Τζέιμς Καφετζή. «Αυτό που με προβληματίζει στο όλο θέμα είναι αν τελικά έβαλε το χέρι του ο Τζέιμς για να υπερασπιστεί τον Σταμάτη και να μην βγει υποψήφιος, γιατί ο Τζέιμς θα ήταν επόμενος στη λίστα. Τα παιδιά μου είπαν, πως μόλις πήραν το πέναλτι, ο Γιάννης και ο Γιώργος βρίσκονταν στην αντίπαλη ομάδα και μιλούσαν ο ένας στο αυτί του άλλου. Μου γεννά πολλά ερωτήματα, και δεν είμαι χαζός, ούτε τα παιδιά είναι χαζά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι το είδαν, αλλά αυτοί οι δύο δεν έχουν σφάλλει», δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Survivor