Survivor 2024: «Φεύγω με μισή καρδιά, αλλά κρατάω τις φιλίες που έκανα αυτό τον καιρό» - Ποιος παίκτης αποχώρησε

Δέχτηκε ψύχραιμα την ήττα του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Φεύγω με μισή καρδιά, αλλά κρατάω τις φιλίες που έκανα αυτό τον καιρό» - Ποιος παίκτης αποχώρησε

Ήταν μία δύσκολη νύχτα για την ομάδα των Κόκκινων του Survivor, καθώς μπορεί να κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού και να χόρτασαν με μπακαλιάρο, αλλά λίγο αργότερα θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους, αφού έχασαν όλους τους αγώνες ασυλίας (4/4 για τους Μπλε αυτήν την εβδομάδα)

Η αγωνία ήταν στα ύψη και για μία παίκτρια των Μπλε, αφού η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη αδυναμία της στον Γιάννη Περπατάρη. Η πλάκα ήταν πως όταν ο Τζέιμς Καφετζής έλεγε τρόπους στον Νίκο Ρικουνάκη για να κερδίσει τον αγρότη, εκείνη του απάντησε να μην... ξαναμιλήσει. Και πριν τη μονομαχία είχε δηλώσει πως δεν την ενδιέφερε το αποτέλεσμα, αρκεί να έμενε ο Γιάννης

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναζητούσε τον Γιάννη Περπατάρη μέσα στη νύχτα: «Μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο»

Ο παίκτης των Κόκκινων που αποχώρησε από το Survivor

Τελικά η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, αφού ο Γιάννης Περπατάρης επικράτησε με σχετική άνεση του Νίκου Ρικουνάκη, με εκείνον και τον Χριστόφορο Ταξίδη να δίνουν την τελική μάχη για την παραμονή στο Survivor. Ο «Ρίνγκο» (όπως αποκαλούν τον Ρικουνάκη οι συμπαίκτες του) δεν είχε κρύψει ωστόσο ότι ένιωθε πόνους και αυτό αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα.

Νικητής ήταν τελικά ο Χριστόφορος Ταξίδης, κάτι που σημαίνει πως ο Νίκος Ρικουνάκης έπρεπε να πάρει τη δάδα του και να αποχωρήσει. «Ήταν μία τρελή εμπειρία, το χάρηκα όσο μπορούσα. Φεύγω με μισή καρδιά, αλλά κρατάω τις φιλίες που έκανα αυτό τον καιρό. Έδωσα ψυχή και σώμα σήμερα, χάρηκα για τη φιλία που κάναμε και εύχομαι ο καθένας να βρει αυτό που στοχεύει να κάνει», δήλωσε ο παίκτης των Κόκκινων που έφυγε από το Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να συμφωνεί πως έκανε πολλές φιλίες στο σύντομο διάστημα που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.