Survivor 2024 - «Κόλαφος» η Ασημίνα για τη συμπεριφορά των Μπλε απέναντι στον Ρικουνάκη: «Τον κορόιδευε η Χρύσα και όλοι ομαδικώς»

Δεν μάσησε τα λόγια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - «Κόλαφος» η Ασημίνα για τη συμπεριφορά των Μπλε απέναντι στον Ρικουνάκη: «Τον κορόιδευε η Χρύσα και όλοι ομαδικώς»

Η αποχώρηση του Νίκου Ρικουνάκη βρέθηκε στο επίκεντρο, στο πρώτο μέρος του νέου επεισοδίου στο Survivor. Η στήριξη που έλαβε από τους Μπλε και συγκεκριμένα το «coaching» από τον Τζέιμς προβλημάτισε αρκετούς συμπαίκτες του, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να καταδεικνύει ορισμένες συμπεριφορές που την έκαναν έξαλλη.

Μιλώντας στον απόηχο της μονομαχίας, ο Χριστόφορος Ταξίδης σημείωσε πως ήταν περίεργη η στήριξη των Μπλε και λέγοντας μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή γενικά τον πείραζαν, δεν ξέρω αν τα συνθήματα τα λένε από καρδιάς ή για να γελοιοποιήσουν το θέμα».

Σε εκείνο το σημείο η Ασημίνα του απάντησε με στόμφο: «Γιατί, αυτό με την Χρύσα ήταν αληθινό; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια... Κορόιδευαν τον Νίκο και δεν τον κορόιδευε μόνο η Χρύσα, τον κορόιδευαν όλοι ομαδικώς»

Δείτε επίσης: "Χείμαρρος" ο Νίκος Ρικουνάκης μετά το Survivor: «Ήθελα κάτι να γίνει με τη Χρύσα! Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη, αλλά...»

Η Ασημίνα «καρφώνει» τους Μπλε Survivors

Σε προσωπική της συνέντευξη η παίκτρια του Survivor ανέλυσε το σκεπτικό της: «Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λέει η γιαγιά μου. Χθες κατάλαβα ότι ακόμα και παιδιά της ομάδας μας, όπως ο Γκιουλέκας και ο Γιάννης, ήθελαν να παραμείνει ο κατώτερος στατιστικά, κάτι που δεν στέκει. Φαίνεται σαν να μην τους νοιάζει να εξελιχθούμε σαν ομάδα».

Η Ασημίνα κατέληξε τη σκέψη της λέγοντας στην κάμερα του Survivor: «Ο Χριστόφορος είναι επίσης ένα αγνό και καλό παιδί, που δεν ενοχλεί κανέναν στην καλύβα, ακριβώς όπως ήταν ο Ρικουνάκης. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να φύγει ο Χριστόφορος, που είναι πάνω στα στατιστικά και μελλοντικά θα ήταν ένας καλύτερος παίκτης για την ομάδα μας»

Τι δήλωνε ο Νίκος Ρικουνάκης για την Χρύσα
Ο παίκτης του Survivor που αποχώρησε πάντως, φάνηκε να έχει μία τελείως διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Μιλώντας στην εκπομπή Γεια σου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στην κόκκινη ομάδα είχαν κλίκες στο αγωνιστικό κομμάτι. Είχαν παθιαστεί, εμένα δεν μου άρεσε. Εγώ πήγα για χαβαλέ, να περάσω καλά! Με τον Τζέιμς είχαμε δεθεί πολύ, είναι καλό παιδί, αλλά τα παραλέει κάποιες φορές. Με κέρδιζε μερικές ο χοντρούλης».

«Δεν ερωτεύτηκα αλλά ήθελα κάτι να γίνει με τη Χρύσα! Μου άρεσε, μου έκανε το κλικ. Μέσα στο παιχνίδι κάναμε κάτι γνωριμίες αλλά ως εκεί, δεν πήγε παραπέρα. Για το εάν κάνει κάτι με τον Φάνη, δεν το αποκλείω, αλλά δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου. Μπορεί, δεν ξέρω. Δεν ζηλεύω αν την έχει... Δεν γνώριζα ότι είχε σχέση. Και με τις πάσες που μου έκανε μου έκανε εντύπωση. Άμα είχε δεσμό δεν θα μου έκανε πάσες. Δεν το λέει η καθεμία αυτό αν έχει σχέση», επισήμανε όσον αφορά τη σχέση του με την Χρύσα στο Survivor.