Survivor 2024: Χτύπησε στο κεφάλι ο Φάνης Μπολέτσης και κατέρρευσε - Πανωλεθρία για τους Μπλε

Οι Κόκκινοι πήραν ασυλία και έπαθλο φαγητού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Χτύπησε στο κεφάλι ο Φάνης Μπολέτσης και κατέρρευσε - Πανωλεθρία για τους Μπλε

Τον κακό τους εαυτό συνάντησαν οι Μπλε στον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor. Οι Κόκκινοι επικράτησαν με εμφατικό τρόπο και σκορ 12-4, κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να... χαλαρώσουν μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με 4 σερί ήττες ενώ στη νίκη τους συμπεριλαμβανόταν και έπαθλο φαγητού!

Ο αγώνας μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί «πανωλεθρία» για τους Μπλε, αν όχι τόσο για την ευρεία διαφορά με την οποία ηττήθηκαν, τότε για τον σοβαρό τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση. Δηλαδή πέρα από την ψηφοφορία, στην οποία θα υποβληθούν σε λίγη ώρα στο συμβούλιο του νησιού, έχασαν και έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.

Δείτε επίσης: "Χείμαρρος" ο Νίκος Ρικουνάκης μετά το Survivor: «Ήθελα κάτι να γίνει με τη Χρύσα! Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη, αλλά...»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φάνη στο Survivor

Ο Φάνης Μπολέτσης μονομάχησε με τον Γιώργο Γκιουλέκα και σε πρώτη φάση έπεσε άτσαλα στο νερό, με τον Γιώργο Λιανό να σφυρίζει διακοπή. Αρχικά η κατάστασή του φάνηκε να μην εμπνέει ανησυχία, με τον παίκτη των Μπλε Survivor να επιστρέφει στον αγώνα.

Ωστόσο ακολούθησε και μία δεύτερη πτώση, όπου ο Φάνης χτύπησε στο κεφάλι αυτή τη φορά και πλέον ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Τα βλέμματα έπεσαν στη Χρύσα, που σοκαρισμένη τον έβλεπε να αποσύρεται από το αγώνισμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο παίκτης των Μπλε τραυματίζεται. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι ο Φάνης Μπολέτσης μεταφέρθηκε στην κλινική, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς πέρα από τον τραυματισμό που είχε, ένιωθε μία γενικότερη αδυναμία όσο αγωνιζόταν. Μένει να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Φάνης επέστρεψε στο συμβούλιο

Τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό, με τον Φάνη Μπολέτση να επιστρέφει στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Παρά το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να επιστρέψει πάντως, φαινόταν καταβεβλημένος, ενώ παραδέχτηκε πως είχε κενά μνήμης από την αποψινή αναμέτρηση.

«Δεν θυμάμαι πολλά, πέρα από τον Γιάννη που με σήκωσε και τον Γιώργο που ήταν δίπλα μου. Ήμουν περίεργα, ίσως υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου και ίσως έπρεπε να ακούσω τις συμβουλές των παιδιών», είπε ο Φάνης Μπολέτσης, ευχαριστώντας τους Κόκκινους που στάθηκαν δίπλα του και καλώντας τους Μπλε να κάνουν την αυτοκριτική τος.