Survivor highlights 24/3: Ο σοκαριστικός τραυματισμός και τα πειράγματα του ζεύγους - Ποιος παίκτης κινδυνεύει με αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 24/3: Ο σοκαριστικός τραυματισμός και τα πειράγματα του ζεύγους - Ποιος παίκτης κινδυνεύει με αποχώρηση

Το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τα είχε όλα! Έναν σοκαριστικό τραυματισμό, ειδύλλια και ένα συμβούλιο από το οποίο αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (24/3) στο Survivor

«Κόλαφος» η Ασημίνα για τη συμπεριφορά των Μπλε απέναντι στον Ρικουνάκη: «Τον κορόιδευε η Χρύσα και όλοι ομαδικώς»

Η αποχώρηση του Νίκου Ρικουνάκη βρέθηκε στο επίκεντρο, στο πρώτο μέρος του νέου επεισοδίου στο Survivor. Η στήριξη που έλαβε από τους Μπλε και συγκεκριμένα το «coaching» από τον Τζέιμς προβλημάτισε αρκετούς συμπαίκτες του, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να καταδεικνύει ορισμένες συμπεριφορές που την έκαναν έξαλλη.

Μιλώντας στον απόηχο της μονομαχίας, ο Χριστόφορος Ταξίδης σημείωσε πως ήταν περίεργη η στήριξη των Μπλε και λέγοντας μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή γενικά τον πείραζαν, δεν ξέρω αν τα συνθήματα τα λένε από καρδιάς ή για να γελοιοποιήσουν το θέμα».

Σε εκείνο το σημείο η Ασημίνα του απάντησε με στόμφο: «Γιατί, αυτό με την Χρύσα ήταν αληθινό; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια... Κορόιδευαν τον Νίκο και δεν τον κορόιδευε μόνο η Χρύσα, τον κορόιδευαν όλοι ομαδικώς»

Δείτε επίσης: "Χείμαρρος" ο Νίκος Ρικουνάκης μετά το Survivor: «Ήθελα κάτι να γίνει με τη Χρύσα! Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη, αλλά...»

Σε προσωπική της συνέντευξη η παίκτρια του Survivor ανέλυσε το σκεπτικό της: «Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λέει η γιαγιά μου. Χθες κατάλαβα ότι ακόμα και παιδιά της ομάδας μας, όπως ο Γκιουλέκας και ο Γιάννης, ήθελαν να παραμείνει ο κατώτερος στατιστικά, κάτι που δεν στέκει. Φαίνεται σαν να μην τους νοιάζει να εξελιχθούμε σαν ομάδα».

Η Ασημίνα κατέληξε τη σκέψη της λέγοντας στην κάμερα του Survivor: «Ο Χριστόφορος είναι επίσης ένα αγνό και καλό παιδί, που δεν ενοχλεί κανέναν στην καλύβα, ακριβώς όπως ήταν ο Ρικουνάκης. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να φύγει ο Χριστόφορος, που είναι πάνω στα στατιστικά και μελλοντικά θα ήταν ένας καλύτερος παίκτης για την ομάδα μας»

Χτύπησε στο κεφάλι ο Φάνης Μπολέτσης και κατέρρευσε - Πανωλεθρία για τους Μπλε

Τον κακό τους εαυτό συνάντησαν οι Μπλε στον χθεσινό αγώνα ασυλίας του Survivor. Οι Κόκκινοι επικράτησαν με εμφατικό τρόπο και σκορ 12-4, κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να... χαλαρώσουν μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με 4 σερί ήττες ενώ στη νίκη τους συμπεριλαμβανόταν και έπαθλο φαγητού!

Ο αγώνας μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί «πανωλεθρία» για τους Μπλε, αν όχι τόσο για την ευρεία διαφορά με την οποία ηττήθηκαν, τότε για τον σοβαρό τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση. Δηλαδή πέρα από την ψηφοφορία, στην οποία θα υποβληθούν σε λίγη ώρα στο συμβούλιο του νησιού, έχασαν και έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.

Ο Φάνης Μπολέτσης μονομάχησε με τον Γιώργο Γκιουλέκα και σε πρώτη φάση έπεσε άτσαλα στο νερό, με τον Γιώργο Λιανό να σφυρίζει διακοπή. Αρχικά η κατάστασή του φάνηκε να μην εμπνέει ανησυχία, με τον παίκτη των Μπλε Survivor να επιστρέφει στον αγώνα.

Ωστόσο ακολούθησε και μία δεύτερη πτώση, όπου ο Φάνης χτύπησε στο κεφάλι αυτή τη φορά και πλέον ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Τα βλέμματα έπεσαν στη Χρύσα, που σοκαρισμένη τον έβλεπε να αποσύρεται από το αγώνισμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο παίκτης των Μπλε τραυματίζεται. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι ο Φάνης Μπολέτσης μεταφέρθηκε στην κλινική, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς πέρα από τον τραυματισμό που είχε, ένιωθε μία γενικότερη αδυναμία όσο αγωνιζόταν. Μένει να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό, με τον Φάνη Μπολέτση να επιστρέφει στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Παρά το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να επιστρέψει πάντως, φαινόταν καταβεβλημένος, ενώ παραδέχτηκε πως είχε κενά μνήμης από την αποψινή αναμέτρηση.

«Δεν θυμάμαι πολλά, πέρα από τον Γιάννη που με σήκωσε και τον Γιώργο που ήταν δίπλα μου. Ήμουν περίεργα, ίσως υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου και ίσως έπρεπε να ακούσω τις συμβουλές των παιδιών», είπε ο Φάνης Μπολέτσης, ευχαριστώντας τους Κόκκινους που στάθηκαν δίπλα του και καλώντας τους Μπλε να κάνουν την αυτοκριτική τος.

«Στην Σταυρούλα αρέσει να είναι από πάνω» - Τα πειράγματα για τον Γιάννη Περπατάρη

Δύσκολη μέρα για τους Μπλε του Survivor, μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας-φαγητού της εβδομάδας και έχασαν τον Φάνη Μπολέτση που αποχώρησε τραυματίας. Μία παίκτρια ωστόσο βγήκε... κερδισμένη παρά το εφιαλτικό 12-4 με το οποίο ηττήθηκε η ομάδα της και ο λόγος φυσικά για την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Το ματσάρισμα την ήθελε αντιμέτωπη με τον Γιάννη Περπατάρη στο flag race, κάποια στιγμή ωστόσο άφησαν στην άκρη τα... μίση και έκαναν πλάκα στο κοινό εμπόδιο, με τους συμπαίκτες τους να πιάνουν το νόημα και να τους λένε ότι μάλλον γνώριμη από αλλού ήταν η στάση στην οποία βρίσκονταν.

Φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο το συμβάν και μετά το τέλος του αγωνίσματος, με τον Γιώργο Λιανό να της δίνει πάσα να εξηγήσει τι έγινε εκεί.

«Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα, μπορώ να πω, δεν ξέρω γιατί. Στο κοινό εμπόδιο νόμιζε ότι θα τον περιμένω να περάσει, οπότε προσπάθησα να περάσω από πάνω του. Μετά δεν τον άφηνα να φύγει πρώτος, γιατί με έριξε στο προηγούμενο εμπόδιο, έπεσα μες στη θάλασσα. Έκατσε ανάποδα και με περίμενε», είπε η παίκτρια των Μπλε Survivor.

Κάπου εκεί ξέσπασαν όλοι με τον Τζέιμς να λέει: «Ερωτικό κάλεσμα έκανε και έκατσε ανάποδα» και το κορυφαίο σχόλιο να είναι ότι: «Στη Σταυρούλα αρέσει να είναι από πάνω»

Ο Γιάννης Περπατάρης δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Σε περίμενα να σηκωθείς από το εμπόδιο, σε έριξα κιόλας; Τι άλλο έπρεπε να κάνω; Ανάσες έπαιρνα». Πάντως δεν φάνηκε να πείθεται κανείς, με τα πειράγματα να συνεχίζουν και τον αγρότη να καταλήγει λέγοντας για τη μεταξύ τους μονομαχία: «Φημίζομαι ότι είμαι gentleman». Και αργός, είπαν με στόμφο οι συμπαίκτες του!

«Είδαμε κάτι παιχνιδάκια», είπε με περιπαικτική διάθεση ο Τζέιμς Καφετζής. «Τα παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους, σίγουρα υπάρχει μία μεγάλη οικειότητα. Ζηλεύουμε κι εμείς», είπε χιούμορ μετά ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς από την πλευρά τους φάνηκαν να μην είναι ικανοποιημένοι από την «επιείκεια» του Γιάννη Περπατάρη στον αγώνα ασυλίας και ζήτησαν να αφήσουν στην άκρη τους έρωτες για χάρη του παιχνιδιού.

Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers, η πρώτη υποψηφιότητα είναι γένους θηλυκού

Οι Μπλε, όχι μόνο γνώρισαν τη συντριβή με 12-4 στο αγώνισμα ασυλίας-φαγητού, αλλά είδαν και έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες τους, τον Φάνη Μπολέτση, να τραυματίζεται.

Εκείνος μπορεί να επέστρεψε στο συμβούλιο του νησιού, ανακουφίζοντας έτσι κάπως τους συμπαίκτες του, ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός ότι έπρεπε να πάνε στην κάλπη. Η ψήφος τους ήταν σχεδόν ομόφωνη...

Παρότι ακούστηκαν τα ονόματα του Σταμάτη Ταλαδιανού και του Ντάνιελ Νούρκα, οι Μπλε αποφάσισαν να βγάλουν πρώτη υποψήφια την Ευγενία Μπόρλα με μεγάλη διαφορά μάλιστα. «Σίγουρα έχω τις λιγότερες νίκες, δικαίως με ψήφισαν. Δεν έχω κάνει την καλύτερη αρχή, και αυτό με κατρακύλησε ψυχολογικά. Το τελευταίο διάστημα παλεύω με τα πάνω και τα κάτω στην ψυχολογία μου», είπε χαρακτηριστικά η πρώτη υποψήφια.

Η Ευγενία Μπόρλα σημείωσε επίσης: «Θέλω να με εμπιστεύονται, σίγουρα στην πλειοψηφία θεωρούν ότι θα χάσω. Ενδεχομένως να έκανα το ίδιο, αλλά όταν με βλέπουν σε κάποιο run να πηγαίνω καλά, θέλω να με εμπιστευτούν και στο flag race». Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα το όνομά τους, αφού αν στις επόμενες δύο ψηφοφορίες βγει άντρας υποψήφιος, τότε θα «λυτρωθεί» χωρίς να αγωνιστεί και οι Μπλε θα αποφασίσουν ξανά ποιος θέλουν να αποχωρήσει.