MasterChef highlights 25/3: Ο παίκτης που "κλέβει" στις δοκιμασίες και εκείνος που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 25/3: Ο παίκτης που

Ακόμα ένα επεισόδιο MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 25/3 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Όπως παρακολουθήσαμε αποκαλύφθηκε ο παίκτης που "κλέβει", ενώ ένας άλλος βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 25/3 highlights του MasterChef

Έγραφε τις συνταγές στο χέρι του: «Δεν τα έκανα πουτ...α, θα γινόταν χαμός»

Δοκιμασία mystery box με τον Γιάννη να αφήνει τον Σταμάτη στον εξώστη και να τον εκθέτει για την συμπεριφορά του σε προηγούμενο επεισόδιο. «Το συζήτησα και με τα παιδιά από την ομάδα, δεν είναι μόνο δική μου απόφαση. Αυτός που θα μείνει στον εξώστη είναι ο Σταμάτης», είπε χαρακτηριστικά, κάτι που προκάλεσε την απογοήτευση από τον συνδιαγωνιζόμενό του.

«Ήμουν ανάμεσα στον Ηλία και τον Σταμάτη, με βοήθησαν τα παιδιά που είπαν τον Σταμάτη. Αισθάνομαι ότι θα δώσουν λιγότερες πληροφορίες. Ο Λευτέρης την προηγούμενη φορά έδωσε αρκετές πληροφορίες από τον εξώστη, έμεινε εκεί όλη την εβδομάδα, οπότε θεώρησα ότι ο Σταμάτης θα ήταν καλή επιλογή να μείνει εκεί», εξήγησε ο Γιάννης στους 3 κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δείτε επίσης: MasterChef 8: «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;» - Η επική περιγραφή του Σωτήρη Κοντιζά για την γνωριμία με την σύζυγό του

Σε προσωπική του συνέντευξη, ωστόσο, στην κάμερα του MasterChef μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους, εξηγώντας συγκεκριμένα ότι είχε γράψει συνταγές στο χέρι του στη δοκιμασία με τα νιόκι προκειμένου να πάρει τη νίκη. Παρ' όλα αυτά δεν δήλωσε ενοχλημένος αλλά έδειξε περήφανος που οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι καταφεύγουν σε τέτοιες τακτικές για να τον κερδίζουν.

«Ο Γιάννης Γεωργίου μου είπε να αφήσω πάλι τον Λευτέρη, αλλά σκέφτηκα ότι αν έχει πάλι τεφτέρι θα βοηθάει τους κάτω. Γιατί την προηγούμενη φορά έχει παίξει και αυτό το σενάριο... Είχε τετράδιο και μέσα είχε άλλη κόλλα με συνταγές. Και επειδή έχει παίξει ένα ψιλομούφα… Εμένα ο Σταμάτης με νίκησε με συνταγή στο χέρι για τα νιόκι. Αλλά δεν τα έκανα πο@τ@ν@, θα γινόταν χαμός. Το ήξερα. Δεν πειράζει, δεν είπα τίποτα. Τους νοιάζουν να με νικήσουν, αυτό μου προκαλεί υπερηφάνεια» είπε ο Γιάννης μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.

Ο παίκτης που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την δοκιμασία είδαμε την ψηφοφορία για τον παίκτη που έπρεπε να βγει στον τάκο και να μονομαχήσει για την παραμονή του στο παιχνίδι. Το γλυκό λοιπόν με τις περισσότερες αδυναμίες ήταν αυτό του Γιάννη Γ. με αποτέλεσμα να βγει πρώτος υποψήφιος.