Survivor 26/3: Τα πάνω κάτω - Αυτή η γυναίκα βγήκε παμψηφεί υποψήφια προς αποχώρηση

Είναι γυναίκα και είναι η...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/3: Τα πάνω κάτω - Αυτή η γυναίκα βγήκε παμψηφεί υποψήφια προς αποχώρηση

Από τον σημερινό 26/3 αγώνα ασυλίας στο Survivor νικητές ήταν οι κόκκινοι και έτσι οι μαχητές θα έπρεπε να βγάλουν ξανά μια γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως από τις ψηφοφορίες των δύο προηγούμενων ημερών στον τάκο βγήκαν η Ευγενία Μπόρλα και η Aira Adomaityte.

Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση (26/3) από το Survivor

Επομένως, η σημερινή κάλπη θα έπρεπε να βγάλει γυναικείο όνομα, καθώς η μονομαχία της Πέμπτης 28/3 θα αποτελέσει γυναικεία υπόθεση. Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, οι μαχητές ψήφισαν και όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr τελικά η 3η υποψήφια είναι η Αναστασία Τσερού.

Το ξέσπασμα Καφετζή - Ταλαδιανού και Παππά

Νωρίτερα πριν από τον αγώνα ασυλίας στο προσκήνιο ήρθαν ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Αλέξης Παππάς και ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς οι τρεις παίκτες έχουν σημαντικές διαφορές, που τους χωρίζουν! Αποκορύφωμα στη συζήτηση ήταν μάλιστα η στιγμή, που ο Τζέιμς χαρακτήρισε τον Ταλαδιανό ως ηθοποιό και μάλιστα καλύτερο από τον Παππά που είναι επαγγελματίας ηθοποιός.

«Δεν κάναμε κάποια συζήτηση χθες με τον Τζέιμς, δε νομίζω ότι έχω να πάρω κάποια απάντηση. Είναι αληθοφανές αυτό, που γίνεται!», είπε αρχικά ο Σταμάτης.

«Γιώργο είμαι 27 χρονών και εμμονική σχέση είχα μόνο στο Survivor του 21' και τώρα στου 24'. Τι να σου πω...Τον Αλέξη Παππά εννοώ και τον Σταμάτη», είπε στη συνέχεια ο Καφετζής.

«Εγώ όταν με ενοχλεί κάτι το λέω. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Τζέιμς και το λέω», είπε ο Σταμάτης.

Τέλος ο Καφετζής απάντησε: «Δε με ενδιαφέρει αυτό που λέει ο Σταμάτης, ότι δε βάζω την ομάδα πάνω από όλα, ενώ κοιτάω να φτάσω πρώτος στους 12 πόντους...Ο Αλέξης είναι ηθοποιός, αλλά εσύ είσαι καλύτερος ηθοποιός από μου φαίνεται».

Ο Σταμάτης του απάντησε: «Εγώ δεν έχω έρθει να κάνω κανέναν actor εδώ μέσα».