Survivor 28/3: «Έχω περάσει πάρα πολύ καιρό εδώ και...» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Δαλάκα με την απόφασή της

Την κοιτούσαν όλοι μουδιασμένοι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 28/3: «Έχω περάσει πάρα πολύ καιρό εδώ και...» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Δαλάκα με την απόφασή της

Για ένα πολύ ιδιαίτερο αγώνα θα τρέξουν την Πέμπτη 28/3 οι μαχητές και οι διάσημοι στο Survivor με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει, πως έφτασε η στιγμή του επάθλου επικοινωνίας. Μάλιστα η παραγωγή αποφάσισε να φέρει τις δύο ομάδες στα ίσια.

Τι σημαίνει αυτό; Μέχρι στιγμής μια ομάδα ήταν πιο μπροστά στα έπαθλα επικοινωνίας και έτσι οι δύο ομάδες αγωνίζονταν για διαφορετική κατηγορία στο συγκεκριμένο έπαθλο. Έτσι λοιπόν, ο Λιανός τους ενημέρωσε πως η νικήτρια ομάδα θα λάμβανε φωτογραφίες και ηχητικά μηνύματα από τους φίλους της.

Με το άκουσμα της παραπάνω ανακοίνωσης μπλε και κόκκινοι ξέσπασαν σε κλάματα, καθώς σε όλους ανεξαιρέτως έχει λείψει η επαφή με τον έξω κόσμο. Ανάμεσα στα άτομα, που έκαναν δηλώσεις για το έπαθλο και δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε 28/3!

Η συγκίνηση των παικτών στο Survivor με το έπαθλο επικοινωνίας

«Θα παλέψουμε πάρα πολύ. Έχω περάσει πάρα πολύ καιρό εδώ και έχω χάσει πάρα πολλές στιγμές από την οικογένειά μου, οπότε...Θα κάνουμε τα πάντα, γιατί ότι κάνουμε ο καθένας εδώ ξεχωριστά νομίζω ότι είναι όλα για την οικογένειά μας και για τους ανθρώπους μας», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.