Survivor αποκλειστικό: Κρίσιμα τα τελευταία 24ωρα για τον Γιώργο Γκιουλέκα - Δύσκολες ώρες για τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας

Παρασκήνιο απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Κρίσιμα τα τελευταία 24ωρα για τον Γιώργο Γκιουλέκα - Δύσκολες ώρες για τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας

Η 12η εβδομάδα του Survivor έκλεισε με ένα πολύ "βαρύ" επεισόδιο αφού πέρα από την αποχώρηση της Ευγενίας Μπόρλα μετά την διαδικασία της μονομαχίας (δείτε εδώ πόσα λεφτά κέρδισε από το παιχνίδι), το έπαθλο επικοινωνίας έφερε σε κάποιους χαμόγελα και σε άλλους στεναχώρια.

Πιο συγκεκριμένα, είχαμε καιρό η αλήθεια είναι να δούμε αυτό το έπαθλο που είναι, μάλιστα, ένα από τα πιο σημαντικά για τους παίκτες τόσο της Κόκκινης όσο και της Μπλε ομάδας και η ήττα της πρώτης ήταν η συναισθηματική κατρακύλα πολλών παικτών.

Ο Γκιουλέκας έβαλε τα κλάματα μετά την ήττα της ομάδας του

Οι κόκκινοι δεν κατάφεραν, ενώ πάλεψαν σκληρά, να πάρουν τη νίκη με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να λυγίσουν συναισθηματικά. Ο Γιώργος Γκιουλέκας, όταν ερωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για το πως αισθάνεται με την ήττα τους δεν μπόρεσε καν να μιλήσει. Το Youweekly.gr έχει παρασκήνιο για το τι συνέβη μετά από αυτό πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι πολύ πιεσμένος, αυτή είναι η αλήθεια. Ο παίκτης που μεταφέρθηκε από τους μπλε στους κόκκινους με τις αλλαγές που έγιναν στις ομάδες αισθάνεται πλέον καθημερινά πως δεν έχει το στήριγμα που θα ήθελε από την τωρινή του ομάδα και το πιο σημαντικό, δεν έχει τον καλό του φίλο Τζέιμς Καφετζή.

Το ότι έχασαν σαν ομάδα και το έπαθλο επικοινωνίας τον έριξε ακόμα περισσότερο. Όταν οι κάμερες έκλεισαν και η ομάδα του γύρισε στην καλύβα ο Γιώργος ήταν αμίλητος, περισσότερο από τις άλλες μέρες και γενικά τα τελευταία 24ωρα απομονώνεται, χρειάζεται τον χρόνο του, τον βλέπουν όλοι πολύ σκεπτικό...

Θέμα αποχώρησης δεν τίθεται, να το ξεκαθαρίσουμε για να μην παρεξηγηθούμε, απλά περνάει μια δική του φάση, θέλει λίγο να τα βρει με τον εαυτό του, να παλέψει με τους δικούς του δαίμονες. Εννοείται πως ο Τζέιμς είναι δίπλα του ακόμα κι αν βρίσκεται σε άλλη ομάδα, μην ρωτήσετε το πως, είναι.