MasterChef 8 (29/3): Ο παίκτης που πήρε τέσσερα 10άρια - Αυτός αποχώρησε απόψε

Ξέσπασε σε κλάματα με την ανακοίνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (29/3): Ο παίκτης που πήρε τέσσερα 10άρια - Αυτός αποχώρησε απόψε

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 8, το οποίο ολοκληρώθηκε με μία ακόμη αποχώρηση. Η Ζωή, η Βιβή και ο Γιάννης κλήθηκαν να μαγειρέψουν και να αντιγράψουν το πιάτο ενός διάσημου σεφ, αυτή τη φορά ένα γλυκό, ώστε να εξασφαλίσουν την θέση τους στον διαγωνισμό για μία ακόμη εβδομάδα.

Πρώτος στον εξώστη πέρασε ο Γιάννης, ο οποίος έκανε μία άψογη εκτέλεση και για πρώτη φορά στο φετινό παιχνίδι, κατάφερε να πάρει και από τους τέσσερις κριτές 10άρια! Φυσικά, ο ενθουσιασμός του ήταν τεράστιος, όμως εξήγησε πως αισθανόταν ότι τα είχε πάει καλά και θεωρεί πως του άξιζε και με αυτό τον τρόπο δικαιώθηκε.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε (29/3) από το MasterChef 8

Έτσι έμειναν η Ζωή και η Βιβή για να ακούσουν τις βαθμολογίες τους. Η Βιβή συγκέντρωσε πολλά 7άρια και μόλις ξεκίνησαν να δείχνουν και της Ζωής, κατάλαβε πως δεν μπορούσε να την ξεπεράσει και έτσι δεν άκουσε ολόκληρη. Εκείνη είναι, λοιπόν, που μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε οριστικά. Ξέσπασε σε κλάματα, λόγω απογοήτευσης και ενώ πολλοί στενοχωρήθηκαν, ο Σταμάτης, με τον οποίο είχε κόντρα, έδειξε να χαίρεται με το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: MasterChef 8 – Έγραφε τις συνταγές στο χέρι του και τον έβγαλε στον «τάκο»: «Δεν τα έκανα πουτ...α, θα γινόταν χαμός»

"Κλάμα" με το σχόλιο του θείου Λεωνίδα για την εμφάνισή του Σωτήρη Κοντιζά

Στο επεισόδιο αυτό επέστρεψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος απουσίαζε από το πλατό την Πέμπτη 28/3, κι αυτό γιατί ήταν άρρωστος.

Τον υποδέχθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα και οι παίκτες, αλλά και οι υπόλοιποι κριτές, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που λατρεύει να τον "πειράζει", βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα αστεία του, με αφορμή τις στυλιστικές επιλογές του σεφ.

«Μεγάλο χειροκρότημα γιατί επιστρέφει ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς. Ενδυματολογικά προκλητικός, είχε πάει να κάνει δοκιμαστικά σε τσίρκο για ανιματέρ. Και μόλις τελειώσει η δοκιμασία θα προσπαθήσει να εξαφανίσει τον σκηνοθέτη!», είπε χαρακτηριστικά, γελώντας, με τους συναδέλφους του να ξεσπούν και εκείνοι σε γέλια με τη σειρά του.

Δείτε επίσης: «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;» - Η επική περιγραφή του Σωτήρη Κοντιζά για την γνωριμία με την σύζυγό του